Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste

ontwikkelingen op het gebied van Network Security

and Next-Gen Networking

20 Apr 2017

ISP Kartcompetitie 2017: het aftellen is begonnen!

Nog twee dagen en dan barst in De Fabrique in Utrecht het langverwachte spektakel los: de ISP Kartcompetitie 2017. Op dit moment hebben al 624 deelnemers zich ingeschreven voor dit evenement en dat betekent dat het zaterdag 22 april 2017 volle bak zal zijn.

Naast het karten is er nog een belangrijke activiteit te beleven: Infradata organiseert samen Juniper de ultieme Drone Experience! In een aparte grote ruimte kunnen bezoekers met drones aan de slag. We organiseren drie activiteiten: leer vliegen met een drone, race tegen elkaar met drones en kom alles te weten over professionele drones.

Tijdens de Drone Experience zullen ervaren dronepiloten aanwezig zijn die je alles kunnen vertellen en leren over deze op afstand bestuurbare vliegtuigjes. Je kunt de Drone Experience vinden in Het Magazijn, dat is een aparte ruimte in De Fabrique. Vanaf 12 uur 's middags ben je welkom en de activiteten duren tot ongeveer 17 uur.

In ons vorige nieuwsbericht lees je alles over de Drone Experience van Infradata en Juniper. Op deze pagina kun je je ook via een online formulier inschrijven voor de Drone Experience.

We hopen je zaterdag te mogen ontmoeten!