Events
Wij zien u graag op één van onze events
29 Mar 2018

Infradata Cyber Security Seminar 2018

Schrijf u hier in!

100% Secure, Mission Impossible?

Hoe blijft uw IT-netwerk veilig en beschikbaar in deze snel veranderende en veeleisende wereld?

Recente DDoS aanvallen op banken en aanvallen als WannaCry en het Petya hebben aangetoond hoe kwetsbaar onze infrastructuur is. De maatschappelijke impact van het niet beschikbaar zijn van internetbankieren was groot en ook de Rotterdamse haven was in rep en roer toen een reder geen containers kon verschepen als gevolg van een aanval op het logistieke ICT-netwerk.

Vandaag de dag moet een ICT-professional dus van alle markten thuis zijn als het gaat om cyber security. De ontwikkelingen gaan razendsnel en dit vraagt veel van de ICT-verantwoordelijken. De centrale vraag in dit verband is dan ook: hoe blijf je als ICT-verantwoordelijke op de hoogte van alle ontwikkelingen op cyber security gebied en welke middelen zet je in om het ICT-netwerk optimaal te beveiligen?

Daarom organiseert Infradata op 29 maart een Cyber Security Seminar met als overkoepelend thema: 100% Security, Mission Impossible? In een middag praten onze security experts en gastsprekers u bij over hoe u uw organisatie in een snel veranderende wereld optimaal kunt beveiligen en uw IT-netwerk 100% beschikbaar houdt.

Overzicht sprekers

Visie op de huidige security modellen
Lee Fisher is werkzaam als Head of Security bij Juniper Networks, hiervoor heeft hij belangrijke functies vervuld bij Dr Solomon's, McAfee, Hewlett Packard, Nokia Siemens Networks en Citrix. Hij zal zijn visie op de huidige security modellen toelichten. Welke modellen moeten bedrijven raadplegen in deze tijd? Zijn de huidige securty modellen nog wel bruikbaar in deze tijd met razendsnelle ontwikkelingen?

Nog steeds niet gehackt, wat nu?
Oscar van Os, Security Expert bij Fox-IT, zal u tijdens zijn presentatie bijpraten over de stappen die organisaties moeten doorlopen om de pijn van een hack zoveel mogelijk te verzachten. Waar moet je allemaal op letten, en hoe pak je dit aan? De presentatie zal vol zitten met voorbeelden van echte incidenten. Daarnaast wordt er vooruit gekeken naar de mogelijke dreigingen voor het komend jaar.

Waarom werken bepaalde Anti-DDoS oplossingen niet?
Remco Hobo, Solutions Architect bij Infradata, zal u alles vertellen over Anti-DDoS oplossingen, en waarom bepaalde oplossingen soms nog steeds falen.

 

Pragmatische aanpak van Cyber Security
Jan-Willem Keinke, Cloud Solution Architect, bij Infradata zal zijn pragmatische kijk op de ontwikkelingen van alle oplossingen toelichten tijdens deze middag. Verder krijgt u praktisch advies hoe u het maximale uit uw gedane investering kunt halen, wat er echt nodig is om uw cyber security voor nu en in de toekomst op peil te houden.

 

Aan het einde van de middag weet u

 • Hoe u uw ICT-Netwerk optimaal kunt beveiligen en 100% beschikbaar houdt
 • Met welke dreigingen u nu en in de toekomst rekening moet houden en manieren waarop u zich tegen aanvallen kunt wapenen
 • Wat de risico’s zijn die samenhangen met belangrijke ICT-trends zoals transitie naar de Cloud, IOT, Digital Transformation en AI
 • Hoe u een ransomware, DDoS en andere cyberaanvallen tijdig signaleert en de schade kunt minimaliseren
 • De Tien ‘Heilige’ security geboden
 • Hoe en waarom hackers hacken
 • De zin en onzin over DDoS aanvalen en oplossingen

 

Programma

12:00 - 12:30 uurInloop met lunch
13:30 - 14:45 uurPresentaties
14:45 - 15:00 uurBreak
15:00 - 17:00 uurPresentaties
17:00 - 20:00 uurAangeklede borrel

 

Locatie

Het Security Seminar vindt dit jaar plaats in het Naarderbos te Naarden.

Vanaf A1 (zowel Amersfoort/Amsterdam als Amsterdam/Amersfoort)

 • Afslag A6 Almere/Lelystad, afslag Muiderberg (afrit 1).
 • Einde afslag naar rechts, vervolgens direct links het terrein van Naarderbos op (PGolf).

Vanaf A6 (Lelystad/Almere)

 • Afslag Muiderberg (afrit 1).
 • Einde afslag naar rechts, vervolgens slaat u na het viaduct de eerste weg links af het terrein van Naarderbos op (PGolf).

Vanaf A27 (Utrecht)

 • Komende vanaf de A27 Utrecht dient u op het knooppunt Eemnes Rijksweg rechts aan te houden. Volg daarbij de borden [A1 Hilversum Noord – Amsterdam]
 • Op de A1 neemt u afslag A6 Almere/Lelystad, vervolgens afslag Muiderberg (afrit 1).
 • Einde afslag naar rechts, vervolgens direct links het terrein van Naarderbos op (PGolf).

Inschrijfformulier Infradata Cyber Security Seminar 2018