Infradata

Infradata is een toonaangevende onafhankelijke Network Integrator. De organisatie richt zich op organisaties waarvan het netwerk essentieel is voor het uitoefenen van de core business. De jarenlange ervaring en kennis zorgt ervoor dat Infradata hoogstaande Next Generation Networks kan ontwerpen, bouwen en supporten.

Nieuws

Nieuwjaarsreceptie 2018

In samenwerking met de DHPA en Juniper organiseert Infradata op 11 januari 2018 een gezellige nieuwjaarsborrel (met een optreden van Kasper van Kooten) voor klanten, partners en relaties in golfclub The International in Hoofddorp.

 

The Friday Tech Takeaway van 8 december 2017

Deze week in de Friday Tech Takeaway: lek in TeamViewer maakt het mogelijk om de computer van iemand anders over te nemen, crypto-mining beurs NicheHash gehackt en een lek maakt bepaalde bankapps kwetsbaar.

 

Experts in Service Provider en Mission Critical Networks

Infradata is de toonaangevende onafhankelijke Network Integrator die zich richt op het ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren van Next Generation Networks voor de telecom operators, service providers en Mission Critical networks. We hebben diepgaande expertise op diverse technologieën en essentiële onderdelen van uw netwerk.