Nieuws

Ben je nog tevreden met jouw thuiswerkoplossingen?

Gaan jouw Pulse Secure licenties verlopen?

Tijdens de start van de corona pandemie vorig jaar maart, kregen veel organisaties te maken met hun medewerkers die in grote getale moesten thuiswerken. Om deze verandering in te vullen hebben veel organisaties hun thuiswerk oplossingen in snel tempo moeten opschalen. In de meeste gevallen ging het hier om de aanschaf van extra licenties van bijvoorbeeld Pulse Secure.

Veel licentieovereenkomsten lopen één jaar. De verlengtermijn zit er bij veel organisaties aan te komen. Tijd om hiermee aan de slag te gaan?

Ben je nog tevreden met jouw thuiswerkoplossing?

Wellicht ben je helemaal tevreden over de oplossing en is een verlenging precies wat je zoekt. Vaak hoef je dan niets te doen en gebeurt de verlenging automatisch. Je kan deze licenties ook bij ons verlengen. Dan houden wij de licenties in de gaten en geven je een seintje wanneer jouw licenties gaan verlopen. Zo hoef jij je zelf geen zorgen te maken over licenties die ongewenst doorlopen en maak je geen ongewenste kosten.

Het kan natuurlijk zijn dat een verlenging niet de beste oplossing is. Dit kan verschillende redenen hebben:

  • Je verwacht dat binnen een jaar weer meer mensen naar kantoor gaan en het gebruik van VPN zal dalen;
  • Jouw organisatie is niet tevreden met deze noodoplossing;
  • Jouw organisatie heeft een nieuwe visie op het thuiswerken gekregen en stelt inmiddels andere eisen aan de thuiswerkoplossing.

Is een van de bovenstaande redenen bij jouw organisatie van toepassing? Wij gaan graag met je in gesprek om de thuiswerkbehoefte van jouw organisatie te inventariseren. We vinden samen de juiste en toekomstbestendige oplossing die bij jullie specifieke situatie past.

Kom in contact met Infradata

Wil je meer te weten komen over de verschillende thuiswerkoplossingen? Bel ons of laat een bericht achter. We nemen snel contact met je op.

Bel direct Stuur een bericht

19 februari 2021

Contact met onze solutions architect

Ontmoet Jerome Wezelenburg, solutions architect bij Infradata. Wil je met hem in gesprek over dit onderwerp? Bel ons dan of laat een bericht achter.

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer