Nieuws

McAfee neemt de container security startup van NanoSec over

Acquisitie om de mogelijkheden in Cloud Security te verbeteren

NanoSec's multi-cloud, zero-trust applicatiezichtbaarheid en beveiligingsplatform breidt de mogelijkheden van McAfee's cloud access security broker (CASB) en cloud workload protection platform (CWPP) verder uit.

McAfee, kondigde de overname aan van NanoSec, een multi-cloud, zero-trust applicatie- en beveiligingsplatform. De overname stelt organisaties in staat het bestuur en de naleving te verbeteren en het risico van hun cloud- en containerimplementaties te verminderen.

Integratie met McAfee MVISION Cloud en MVISION-serverbescherming

De overname van NanoSec zal de containerbeveiligingsmogelijkheden van McAfee MVISION Cloud en MVISION Server Protection producten versterken, waardoor haar klanten de mogelijkheid krijgen om de levering van applicaties te versnellen en tegelijkertijd het bestuur, de naleving en de veiligheid van hun hybride, multi-cloud implementaties te verbeteren. De beveiligingsmogelijkheden van NanoSec zullen worden toegepast op applicaties en workloads in containers en Kubernetes en zullen worden geïntegreerd in het McAfee MVISION Cloud en MVISION Server Protection aanbod. Deze mogelijkheden omvatten onder meer continue configuratiecompliance en kwetsbaarheidsbeoordeling, evenals segmentatie op runtime-toepassingsniveau voor het detecteren en voorkomen van zijdelingse bewegingen van bedreigingen.

"McAfee's focus en innovatie hebben het mogelijk gemaakt om toonaangevende cloud-beveiligingscapaciteiten te leveren om onze klanten te helpen veilig gebruik te maken van de cloud om hun business te versnellen", zegt Rajiv Gupta, senior vice president en general manager van de cloud security business unit, McAfee. "De technologie van NanoSec is een natuurlijke uitbreiding voor McAfee MVISION Cloud, die onze huidige CASB- en CWPPP-producten verbetert en onze 'Shift-Link'-capaciteiten aanvult om de beste praktijken van DevSecOps toe te passen om het bestuur en beveiliging te verbeteren. NanoSec's team brengt een schat aan ervaring mee naar McAfee, en samen zetten we ons in om organisaties in staat te stellen hun volledige cloudpotentieel te bereiken".

"Door onze krachten te bundelen met McAfee zijn onze baanbrekende mogelijkheden, waaronder onze unieke op applicatie-identiteit gebaseerde aanpak voor bescherming op app-niveau en microsegmentatie, wereldwijd beschikbaar", zegt Vishwas Manral, oprichter en CEO van NanoSec. "McAfee heeft niet alleen zijn leiderschap op het gebied van cloudbeveiliging aangetoond, maar ook zijn wens om voortdurend te innoveren en nieuwe mogelijkheden te leveren die de manier waarop organisaties hun werklast en applicaties veilig in de cloud kunnen beheren, opnieuw vormgeven. Het voelde als een vanzelfsprekende uitdaging om samen met McAfee de applicatie-ontwikkeling en beveiligingsprofessionals meer inzicht en controle te geven over het detecteren, reageren en oplossen van bedreigingen om de risico's te verminderen".

McAfee's overname van NanoSec laat zien hoe McAfee werkt aan de integratie van beveiliging in de processen en toolsets van DevSecOps om beveiligingsproblemen te ontdekken en aan te pakken voordat applicaties worden geïmplementeerd.

Uw toegewijde McAfee-experts

Infradata is een bekroonde McAfee Partner met geavanceerde specialismen en de onderscheiding van meerdere gecertificeerde engineers op het personeel. Onze engineers worden door McAfee erkend als technische experts en pleitbezorgers van McAfee-oplossingen. Dat betekent dat u op Infradata kunt rekenen voor de technische kennis en praktijkervaring om uw bedrijfsbehoeften nauwkeurig in te schatten en een McAfee-gebaseerde oplossing te ontwerpen, implementeren en beheren die aan uw behoeften voldoet.

13 september 2019

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer