Nieuws

Leaseweb selecteert Infradata voor vervanging van de Cisco CRS-1 door Juniper MX960

Leaseweb gaat haar omvangrijke wereldwijde hostingnetwerk herstructureren met Infradata en Juniper Networks. Met de nieuwe netwerkinfrastructuur van Juniper Networks verbetert de hostingprovider de stabiliteit, performance en de energiezuinigheid van haar netwerk.

In 2008 schafte Leaseweb nog twee CRS-1 van Cisco Systems aan om aan de verwachte groei in bandbreedte te voldoen. Na twee jaar onstond echter al de vraag naar een verbeterde stabiliteit en performance van het netwerk. Hierop koos Leaseweb voor een oplossing met de MX Series van Juniper Networks en de diensten van Infradata.

“Wij zijn zeer blij met het optekenen van Leaseweb als klant”: aldus Leon de Keijzer, CEO van Infradata. “Onze goede samenwerking met Juniper, de uitstekende performance van de producten van Juniper Networks en het uitgebreide dienstenaanbod hebben voor Leaseweb de doorslag gegeven om uiteindelijk voor Infradata te kiezen.”

Voor meer informatie: Leaseweb en Juniper Networks

1 juli 2010

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer