Showcase

Juniper Mist showcase met VolkerWessels

In deze Juniper Mist showcase met VolkerWessels worden verschillende aspecten van Mist live getoond. Vanuit Infradata is Jurgen Koeiman, netwerk engineer, betrokken bij dit grote project. Infradata en VolkerWessels hebben een samenwerkingsverband gevormd om het succes van dit project te waarborgen.

Juniper-mist levert een volwaardige oplossing op basis van Artificial Intelligence (AI). Een geautomatiseerde oplossing voor unified wired en wireless netwerken, aangedreven door netwerkinzichten en machine learning.

Over VolkerWessels Telecom

Met een focus op duurzaamheid bouwt VolkerWessels woningen en commercieel vastgoed, wegen, energieleidingen en telecomnetwerken. De totale connectiviteit maakt nu deel uit van het dienstenaanbod van het bedrijf, omdat VolkerWessels Telecom samen met Infradata en Juniper Networks een innovatieve managed network service op maat van de klant heeft ontwikkeld.

Juniper-Mist Live

De complete opname van de showcase duurt 2,5 uur. Om het je makkelijk te maken hebben we deze opgesplitst in verschillende hoofdstukken, zodat je snel het gedeelte wat jou interesseert kan kijken. 

Hoe Infradata heeft meegewerkt aan dit project

VolkerWessels Telecom heeft een partnerschap met Infradata gesloten om ervoor te zorgen dat dit project een succes wordt. Dit project bestaat uit verschillende fasen en in elke fase heeft Infradata een eigen rol. Ik leg deze verschillende fases uit.

Jurgen Koeiman - 4 november 2020

Mist AI: Meld je aan voor de live demonstratie

  • Nederlandstalige demonstratie: 22 september - 10:00 uur

Aanmelden

Contact met een expert

Wil je meer weten over dit onderwerp, of heb je specifieke vragen? Bel ons of laat een bericht achter. 

Juniper Networks

Juniper Networks ontwikkelt innovatieve technologieën waarmee onze klanten hun ideeën kunnen realiseren, hun concurrentiepositie kunnen versterken en successen kunnen behalen in een wereld die aan constante verandering onderhevig is.

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer