Nieuws

Juniper Mist uitgeroepen tot Leader in Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure

Ruim vier jaar geleden lanceerde Mist het eerste op AI gebaseerde draadloze platform.  Op dat moment wisten mensen niet zo goed wat ze ervan moesten denken.

Daarom kreeg Mist in 2016 flink wat te verduren van de rest van de bedrijfstak. ‘Hoe kan een start-up de strijd aangaan met WLAN-reuzen zoals Aruba en Cisco’ en ‘is het echte kunstmatige intelligentie?’ Dat waren de vragen die aan Mist werden gesteld.  ‘Wat moeten we met kunstmatige intelligentie?’ ‘Gaan mensen niet denken dat AI hun banen inpikt?’  Enfin, u begrijpt het wel. 

Mist zet door en dat jaar al werd Mist Systems door Gartner uitgeroepen tot een van de Cool Vendors in Mobile and Wireless.  

Als oudgedienden in de branche wisten zij dat de oude, reactieve en handmatige manier van netwerkbeheer plaats moest maken voor een nieuw, proactieve werkwijze. Een die is gefocust op de gebruikerservaring en zelfsturende automatisering.  En de enige manier om dat te bereiken was door zich te ontdoen van het inmiddels 15 jaar oude paradigma van de WLAN-controller. We moesten een frisse start maken met op AI gebaseerde netwerken die waren gebouwd in de cloud. 

Terug naar het nu. Slechts een paar jaar later is onze partner Juniper Networks (Mist Systems) uitgeroepen tot Leader in het Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure voor 2020.

Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure 

Magic Quadrand Wired Wireless LAN Access Infrastructure Juniper Networks leader


Ontdek meer over Juniper Mist

Wil je meer weten over Mist AI? Schrijf je dan in voor de Wired & Wireless Woensdag sessie. Een expert zal je meenemen door het Mist Juniper platform tijdens een live demonstratie. 

Bekijk hoe AI en de cloud wired en wireless access voorspelbaarder, betrouwbaarder en meetbaarder maken. En hoe het nieuwe locatieservices mogelijk maakt met virtuele Bluetooth® LE.

Direct aanmelden

Download en lees het Gartner rapport om te zien waarom Juniper Networks het hoogst gepositioneerd is voor uitvoering in het Leader's Quadrant.

Download rapport

10 november 2020

Mist AI: Meld je aan voor de live demonstratie

  • Nederlandstalige demonstratie: 22 september - 10:00 uur

Aanmelden

Contact met een expert

Wil je meer weten over dit onderwerp, of heb je specifieke vragen? Bel ons of laat een bericht achter. 

Juniper Networks

Juniper Networks ontwikkelt innovatieve technologieën waarmee onze klanten hun ideeën kunnen realiseren, hun concurrentiepositie kunnen versterken en successen kunnen behalen in een wereld die aan constante verandering onderhevig is.

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer