Jan Willem Sipman ontvangt Juniper Contribution Award

Jan Willem Sipman Juniper

Tijdens de Juniper The Self-Driving Network Summit – Automation to Autonomy heeft Sales Executive Jan Willem Sipman van Infradata de Contribution Award 2017 ontvangen.

De feestelijke uitreiking vond plaats op donderdag 5 oktober 2017 in het Philips Stadion te Eindhoven. Uit handen van Sander Groot, Sales Director Service Provider, Enterprise Commercial & Channel bij Juniper Networks ontving Jan Willem Sipman de Contribution Award 2017

Sander Groot van Juniper Networks: “Jan Willem Sipman is een uitstekende Sales Executive die ook technisch erg sterk onderlegd is. Hij is in bijzonder goed in staat om relaties voor de lange termijn op te bouwen en te onderhouden, waarbij hij op een open en transparante manier met klanten en partners communiceert. Juniper Networks waardeert dit enorm en ziet deze award dan ook als een carrièreprijs. Wij willen hiermee erkenning bieden aan zijn bijzondere staat van dienst, maar bovenal aan het vertrouwen wat hij bij ons en zijn klanten heeft opgebouwd”

Jan Willem Sipman is vanaf augustus 2013 werkzaam bij Infradata als Sales Executive en vanuit deze functie richt hij zich op Mobile and Fixed Network Operators. “Ik voel me zeer vereerd en zie het als een heel mooi compliment op mijn werk de afgelopen jaren. Ik dank mijn klanten, Infradata maar ook Juniper Networks voor de mooie projecten die we samen hebben mogen realiseren. Ik zie de Contribution Award 2017 als een bekroning op deze inspanningen en kijk ernaar uit de komende jaren met onze partner Juniper Networks nog veel meer mooie projecten te realiseren.”

6 oktober 2017

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer