Nieuws

Infradata levert “mission critical” internetbeveiliging in Uruzgan| Infradata

Leiden, 16 juni 2010 – Internationale Network Integrator Infradata levert “mission critical” internetbeveiligingsapparatuur aan IVENT. IVENT zal de geleverde firewalls van Juniper Networks inzetten voor integratie in het netwerk van kamp Holland in Uruzgan.

Informatievoorziening en -technologie (IVENT) verzorgt binnen het Ministerie van Defensie de informatievoorziening, ICT en documentaire informatie. Het dienstenportfolio omvat het gehele traject van informatievoorziening en ICT, van het bieden van een werkplek tot de exploitatie van informatiesystemen voor vredesoperaties.

IVENT koos voor Infradata vanwege haar snelle levering binnen 48 uur en de goede relatie dat het onderhoud met Juniper Networks. De beveiligingsapparatuur zal ingezet worden om de communicatie met onder andere het thuisfront te optimaliseren.

“Wij als Infradata zijn zeer trots een bijdrage te mogen leveren aan de moeilijke opbouwmissie in Uruzgan. Wij zijn blij dat deze helden met onze oplossingen een makkelijk en veilig contact kunnen onderhouden met het thuisfront.”; aldus Leon de Keijzer, Managing Director van Infradata. “Investeringen in onze flexibiliteit en partnerrelaties hebben ons wederom een prestigieus project opgeleverd”.

Voor meer informatie: Juniper Networks

15 juni 2010

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer