Nieuws

Infradata en Juniper Networks VR Experience was een succes

Op zaterdag 21 april vond de ISP Kartcompetitie weer plaats in De Fabrique in Utrecht. Jaarlijks trekt dit event honderden bezoekers die tegen elkaar racen en andere leuke activiteiten ondernemen. Dit jaar organiseerden Infradata en Juniper Networks The VR Experience in The VR Dome (het Magazijn). Hier konden bezoekers de ultieme VR experience beleven met de HTC Vive.

Juniper Networks en Virtual Reality

De HTC Vive is een VR bril met bewegingscontrollers die je kunt aansluiten aan je pc of laptop. Met de bewegingscontrollers en basisstations zie je jouw bewegingen in VR verschijnen, zodat je eenvoudig een object kunt oppakken of door een virtuele ruimte kunt lopen.

Infradata en Juniper Networks hebben honderden bezoekers mogen verwelkomen voor The VR Expierence. Bezoekers konden zelf in het middelpunt staan van een heus gevecht waar de kogels je om de oren vloog, of met elkaar de bobsleebaan verkennen! Bezoekers die zelf niet aan het spelen waren, konden met de schietspellen meekijken op schermen.

Bekijk hier het fotoverslag van de ISP kartcompetitie 2018!

24 april 2018

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer