Nieuws

Infradata eindigt als 37e tijdens HighGrowthAwards

Leiden, 29 november 2012 – Tijdens de HighGrowthAwards is Infradata overall geeindigd op een 37e plaats. In Zuid-Holland eindigde de network integrator uit Leiden als 3e. Emesa, het bedrijf achter VakantieVeilingen.nl, en Sparco International waren woensdagavond in het Duisenberg Auditorium van de Rabobank te Utrecht tijdens de uitreiking van de High Growth Awards de grote winnaars. Emesa werd  Overall Winnaar, Sparco legde beslag op de Publieksprijs.

De High Growth Awards vormt hét podium voor topgroeibedrijven in Nederland. Een nominatie hiervoor betekent erkenning voor een buitengewone groeiprestatie. Een onafhankelijke jury bepaalt wie de beste groeier uit de regio is.
Deelname aan de High Growth Awards staat open voor snelgroeiende bedrijven uit alle branches. De deelnemende bedrijven bestaan minimaal drie jaar en zijn de startfase ruim voorbij. Zij worden geleid door ondernemers die de nodige bedrijfservaringen achter de rug hebben en in kwaliteit & kwantiteit willen groeien. De deelnamecriteria zijn als volgt:.

  • Het bedrijf is het moederbedrijf of de holding
  • Het bedrijf is Nederlands en gevestigd in Nederland
  • Het bedrijf wordt aangestuurd door de DGA, DA of directeur met ondernemerssignatuur
  • Het bedrijf bestaat minimaal drie jaar en omvat minimaal 10 fte; de netto omzet in 2011 dient minimaal 3 miljoen euro te zijn*
  • De cijfers van de afgelopen drie jaar (09, 10 en 11) tonen een  gemiddelde omzetgroei van ten minste 10%*
  • De groei is ontstaan door autonome ontwikkeling en/of door fusie & overname
  • De groei heeft betrekking op de hoofdactiviteit
  • Er is sprake van een duidelijke visie op toekomstige groei 

“Dit is het tweede jaar op rij dat we een nominatie hebben ontvangen voor de HighGrowth Awards. Toch weer mooi om dit jaar in zo’n beetje alle groeilijstjes voor te komen”, aldus Leon de Keijzer, CEO van Infradata. “Vooral deze HighGrowthAwards zijn een mooi initiatief daar het hier niet enkel gaat om kwantitatieve groei maar vooral ook om kwalitatieve groei. Daarom ben ik ook trots dat we nu al twee jaar op rij in de lijst van deze Awards voorkomen”.

29 november 2012

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer