Nieuws

Infradata Cyber Security Seminar afgelopen 21 juni

27 juni 2018

Securing your business in a multi-cloud era

Het Infradata Cyber Security Seminar vond afgelopen 21 juni weer plaats met als thema: “Securing your business in a multi-cloud era”. Het seminar vond dit keer plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Een unieke locatie dat is opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Bezoekers werden hier ontvangen met een lunch en konden gedurende de dag luisteren naar presentaties van verschillende security experts en gastsprekers als: Remco Hobo en Jan-Willem Keinke (Infradata), Markus Handte (ForeScout), Mathijs Nienhuis (Palo Alto Networks) en Ronald Pool (Crowdstrike).

Na de presentaties was er een afsluitende borrel met een walking dinner, waar bezoekers de mogelijkheid kregen om met elkaar gedachten uit te wisselen over de presentaties.

 

Erwin Hemmen (Managing Director Infradata) opende het seminar en verwelkomde de bezoekers. Tijdens de opening benadrukte hij de snel veranderende wereld van IT met de daarbij toenemende uitdagingen in het beveiligen in de cloud.

Remco Hobo (Solutions Architect Infradata) gaf samen met Jan-Willem Keinke (Cloud Solution Architect Infradata) de visie van Infradata op het gebied van multi-cloud security. Tijdens de sessie gingen zij verder in op wat er nodig is om het beste uit een multi-cloud omgeving te halen, zonder te boeten op de beveiliging daarvan.

Markus Handte (EMEA Director, Systems Engineering ForeScout) vertelde over de marktdynamiek en uitdagingen van gelaagde beveiliging.

Mathijs Nienhuis (Pre-Sales Systems Engineer Palo Alto Networks) is tijdens het seminar dieper ingegaan op Cloud Security & Compliance. Cloud providers zijn verantwoordelijk voor de beveiliging van hun clouddiensten. Echter is de klant verantwoordelijk voor het juist inrichten en beveiligen van hun eigen omgeving en moeten daarbij ook voldoen aan regelgevingen en beveiligingsstandaarden.

Ronald Pool (Cyber Security Specialist Crowdstrike) was de laatste spreker van het seminar. Hij vertelde over risico's en kansen van cloud-geleverde beveiliging.

 

Bekijk onze Facebook pagina voor het fotoverslag van het afgelopen Seminar!

In oktober organiseert Infradata een Cloud summit. Wij zien ernaar uit u daar weer te mogen verwelkomen!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer