Nieuws

Infradata blijft groeien en lanceert nieuwe website en vernieuwde merkidentiteit

Infradata, een vooraanstaand leverancier van cyber security en cloud networking oplossingen, lanceert een vernieuwde merkidentiteit en een nieuwe website om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen.

De nieuwe website Infradata.com straalt het innovatieve karakter van het bedrijf beter uit en onderstreept de toenemende internationale aanwezigheid, met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, Verenigd Koninkrijk en de VS. De groei van Infradata is het resultaat van zowel sterke organische groei als van diverse overnames. Inmiddels bestaat meer dan de helft van de omzet van het bedrijf uit cybersecurity en dit omzetaandeel blijft sterk groeien.

Infradata logo

Het afgelopen jaar behaalde Infradata een omzetgroei van 47 procent, dankzij nieuwe klanten en nieuwe projecten. Daarbij ging het veelal om belangrijke trajecten op het gebied van digitale transformatie en cybersecurity. De klanten zijn afkomstig uit een breed scala aan sectoren, waaronder de financiële dienstverlening, e-commerce & retail, overheid & public sector, service providers en cloud & datacenters

De verdere groei van de organisatie wordt ook onderstreept door een continu recruitmentprogramma. Dit jaar is het Infradata-team in Europa al met 39 procent gegroeid, vooral met technical solution specialists en professional services experts. Het bedrijf blijft mensen aannemen, een overzicht van de vacatures is hier te vinden.

“De lancering van de nieuwe Infradata-website sluit aan op de verdere groei van het bedrijf”, zegt Leon de Keijzer, CEO van Infradata Group. “We zien dat organisaties in iedere sector momenteel een digitale transformatie doormaken, of het nu een retailer is die een veilige omnichannel beleving voor zijn klanten ontwikkelt, of een fintech-onderneming die uitbreidt naar nieuwe regio’s. We zijn trots op onze expertise en op de ‘first time right’ aanpak van onze technische experts. Maar de grootste voldoening halen we uit de resultaten die uiteindelijk door onze klanten worden behaald.”

Over Infradata

Infradata is een onafhankelijk leverancier van geavanceerde cybersecurity en cloud netwerkoplossingen en diensten. Sinds 2004 helpt het bedrijf multinationals, telecombedrijven en service providers bij het vergroten van de innovatiekracht en de waarde, met de beste oplossingen in de markt. Infradata combineert technologieën, processen en de diepgaande expertise om diensten en oplossingen van de volgende generatie te bouwen. De kwaliteit van de dienstverlening en de uitstekende operationele kwaliteiten van het bedrijf resulteren in de hoogst mogelijke klanttevredenheid.

5 april 2018

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer