Blog

Infradata biedt bedrijven een security assessment

Netwerken van bedrijven hebben dagelijks te kampen met bedreigingen van buitenaf. Denk aan hackpogingen, DDoS-aanvallen, virussen, spam en malware. Allemaal zaken die de bedrijfsvoering ernstig kunnen frustreren. Een bedrijfsnetwerk kan uitvallen en vertrouwelijke data kan in handen van verkeerde personen vallen. Dat kost uw organisatie veel geld.

De bedrijven die slachtoffer zijn geworden van een cyberaanval waren er vrijwel allemaal van overtuigd dat ze de beveiliging van hun netwerk op orde hadden. Toch bleek dat in veel gevallen niet het geval te zijn. De gebruikte firewall bleek onvoldoende in staat om aanvallers van buitenaf tegen te houden.

Hoe veilig is uw netwerk eigenlijk?

Biedt uw netwerkbeveiliging wel voldoende bescherming tegen bedreigingen van buitenaf? Infradata biedt uw bedrijf de mogelijkheid om een security assessment te laten uitvoeren. Via dit assessment komt u te weten of uw netwerk vandaag de dag voldoende beveiligd is tegen kwaadaardige zaken. 
 
Infradata plaatst tijdelijk een Juniper SRX Series firewall in combinatie met Sky Advanced Threat Prevention in uw netwerk. Vanzelfsprekend gaat er vertrouwelijke data over uw bedrijfsnetwerk. Tijdens de security assessment is het mogelijk om bepaalde vertrouwelijke datastromen van het onderzoek uit te sluiten. We zullen daarom vooraf de opzet van het assessment met u bespreken.
 
Na de security assessment ontvangt u een Application & Network Risk Report waarin de onderstaande onderdelen zijn opgenomen:

  • Overzicht van huidige risico’s in uw netwerk
  • Overzicht van risiconiveaus in verschillende categorieën
  • Overzicht van gebruikte applicaties in uw netwerk
  • Overzicht van alle typen internetverkeer

Heeft u belangstelling voor de security assessment?

Neem dan contact met ons via het online formulier. Dan zullen we contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

- 10 februari 2017

Pagina delen:
Ontvang het laatste nieuws en relevante updates rechtstreeks in je browser. (max. één bericht per week)