Nieuws

Infradata bezoekt Finaleraces van het Dutch Supercar Challenge in Assen

Sinds 2007 sponsort Infradata het Dutch Supercar Challenge. Een onvergetelijke dag en een race vol met spanning en spektakel.

In de afgelopen jaren zijn er 73 races verreden tijdens 42 evenementen op tal van circuits, zoals natuurlijk het Duinencircuit van Zandvoort en het TT-circuit van Assen. Maar ook de circuits van Zolder en Spa-Francorchamps in Belgie, Nurburgring, Hockenheim, Oschersleben en de Eurospeedway Lausitzring in Duitsland en het GP-circuit van Silverstone in Engeland en in 2006 Brands Hatch. Ook in het seizoen 2009 is de Dutch Supercar Challenge weer actief op verschillende circuits.

Op 25 oktober is Infradata afgereisd naar Assen om de prestaties van het DERT-racing team te bekijken tidens de SLAM!FM Finaleraces te Assen.  Kijk hieronder naar een onvergetelijk videoverslag van het door Infradata gesponsorde DERT-Racing team dat tijdens deze race van een 19de plek naar een 1ste plek wist te rijden.

19 augustus 2009

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer