Nieuws

F5 Networks kondigt geautomatiseerde packaged NFV oplossing aan voor Service Providers

Oplossing gericht op lagere kosten, verhoogde operationele efficiëntie en uitrol winstgevende diensten voor Service Providers

F5 heeft de beschikbaarheid van twee preconfigured, automated packaged NFV-oplossingen bekendgemaakt die de implementatie van gevirtualiseerde oplossingen voor Service Providers vereenvoudigen.

De oplossingen omvatten de VNF-manager van F5 Networks, met volledig geautomatiseerd, end-to-end VNF lifecycle-management dat zorgt voor de dynamische spin-up, spin-down of toevoeging van nieuwe resources. Een auto-scale-functie helpt klanten overprovisioning van services te verminderen, omdat de bandbreedte automatisch toeneemt en op afroep beschikbaar is.

Use-before-buy model en NFV-oplossing beschikbaar met abonnement licenties

De NFV-oplossingen worden gekocht als throughput opties van 5, 10 en 50 Gbps. Dit simplificeert de customer netowkr planning, sizing en inkoop. Oplossingen zijn beschikbaar als vaste of abonnement licenties. Bovendien betekent een nieuw use-before-buy-model dat klanten het bandbreedtegebruik naarmate de behoeften toenemen, kunnen verhogen en terwijl deze pas aan het einde van dat kwartaal in rekening worden gebracht.

De twee verpakte NFV-oplossingen zijn:

  • Een Gi Firewall VNF-service die flexibele en krachtige bescherming biedt tegen cyberaanvallen voor het netwerk en abonnees.
  • Een Gi LAN VNF-service die oplossingen biedt zoals virtual policy enforcement en video- en TCP (Transmission Control Protocol) optimalisatie.

6 november 2018

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer