Nieuws

Infradata erkend als 2020 EMEA Enterprise Partner of the Year door Juniper Networks

Wij zijn trots te kunnen aankondigen dat wij de Juniper Networks EMEA Enterprise Partner of the Year Award gewonnen hebben! Juniper Networks erkent dat we hebben aangetoond met succes innovatieve netwerk- en beveiligingsoplossingen te leveren die onze klanten helpen meer business value te creëren.

"Juniper Networks is enthousiast om Infradata te erkennen als 2020 EMEA Enterprise Partner of the Year. Om deze prestatie te verdienen, heeft Infradata Juniper's hoge standaarden van uitstekende business agility, vindingrijkheid en voor het continu leveren van een uitstekende klantervaring, wat wij experience-first networking noemen, omarmd", aldus Gordon Mackintosh, VP, Global Channels & Virtual Sales van Juniper Networks in het persbericht. 

Volgens Taimen Boumans, Managing Director Nederland van Infradata, is de samenwerking altijd sterk geweest. "Hoewel we een sterke focus houden op onze gezamenlijke basis in de service provider markt, hebben we een bewuste keuze gemaakt om onze aanwezigheid in de enterprise markt verder te laten groeien. Het bouwen van best in class 'digital foundation' in dit digitale tijdperk, en we hebben de bewezen expertise in netwerk- en beveiligingsoplossingen om dit te realiseren. Ook met de hulp van Juniper als strategische technologiepartner in deze branche." 

Met het winnen van deze award tonen wij niet alleen uitstekende resultaten, maar ook dat wij ons als Juniper-partner continu hebben ontwikkeld via specialisaties en vereiste certificeringen.

Wil je weten hoe wij samen met Juniper Networks jouw organisatie kunnen beveiligen en verbinden? Neem contact op met onze experts en kom meer te weten.

Bel direct Stuur een bericht

31 maart 2021

Juniper Networks

Juniper Networks ontwikkelt innovatieve technologieën waarmee onze klanten hun ideeën kunnen realiseren, hun concurrentiepositie kunnen versterken en successen kunnen behalen in een wereld die aan constante verandering onderhevig is.

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer