Nieuws

CrowdStrike stelt garantie van $1 miljoen voor Breach Prevention

Bescherming naar een nieuw niveau

Hoewel veel industrieën al lang productgaranties hebben aangeboden om klanten te verzekeren dat de producten die ze kopen, zullen functioneren zoals geadverteerd, is dit niet het geval voor cyberbeveiliging.

Wanneer een endpoint beveiligingsproduct faalt, hebben klanten tot nu toe weinig garanties gehad. CrowdStrike verandert de spelregels en biedt klanten een garantie van $ 1 miljoen op hun meest uitgebreide oplossing, CrowdStrike Falcon EPP Complete. De garantie dekt verschillende kosten als EPP Complete jouw organisatie niet beschermt zoals verwacht en bovendien wordt het gratis bij de oplossing aangeboden.

Falcon EPP Complete is een uniek aanbod dat de effectiviteit van het Falcon-platform combineert met de efficiëntie van een toegewijd team van beveiligingsprofessionals. Het zorgt ervoor dat alle aspecten van endpoint security worden behandeld - van onboarding, configuratie en onderhoud tot bewaking, alarmafhandeling en herstel.

CrowdStrike 1 Million

CrowdStrike heeft zoveel vertrouwen in Falcon EPP Complete's bescherming tegen inbreuken dat het bedrijf een inbreukgarantie van maximaal $ 1 miljoen heeft ingesteld in het geval dat een klant die gebruikmaakt van EPP Complete een inbreuk ervaart in zijn beschermde omgeving die EPP Complete had moeten voorkomen. Als er een legitieme schending optreedt, hebben ze de garantie eenvoudig te implementeren gemaakt, zonder onbereikbare vereisten of verborgen waarschuwingen. En het mooie is dat de garantie is inbegrepen in de aankoopprijs van het product. Alle nieuwe EPP Complete-clients komen in aanmerking voor deze garantie.

Als de garantie wordt geactiveerd, biedt deze een breed scala aan voordelen die de volgende kosten voor het bestrijden van inbreuken dekken: incidentrespons, juridische kosten, kennisgeving, kredietbewaking, forensisch onderzoek en PR-uitgaven. Ook voor klanten die een algeheel programma voor cyberrisicobeheer ontwikkelen dat een balans biedt tussen cyberrisicovermindering en overdracht van cyberrisico's, is Falcon EPP Complete de ideale oplossing. Als een Falcon EPP Complete-klant een overtreding ervaart, draagt ​​de garantie ter voorkoming van inbreuken het risico van de klant over aan CrowdStrike.

De voordelen voor CrowdStrike-klanten zijn vanzelfsprekend: de garantie biedt een extra beschermingslaag zonder extra kosten. De combinatie van EPP Complete met de CrowdStrike-garantie geeft klanten ultieme gemoedsrust, minder zorgen voor financieel verlies als een onverwachte schending optreedt en maakt het inbreukreactieproces efficiënter en stressvrij.

Met deze garantie voor CrowdStrike Falcon EPP Complete toont CrowdStrike het vertrouwen op de meest tastbare manier mogelijk: door klanten de gemoedsrust en financiële zekerheid te geven die ze verdienen.

Onze CrowdStrike-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van CrowdStrike met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door CrowdStrike zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw CrowdStrike-oplossing. 

Voor meer informatie zie Breach Prevention Warranty FAQ.

6 juni 2018

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer