Nieuws

ACN kiest voor Juniper Networks en Infradata voor inrichting netwerkinfrastructuur nieuw Europees datacenter

ACN

Leiden, 18 januari 2009 – ACN heeft voor het nieuwe Europese datacenterplatform in Amsterdam gekozen voor een Juniper Networks infrastructuur. ACN is ‘s werelds grootste direct seller op het gebied van telecom en biedt tegen scherpe prijzen telecomdiensten aan consumenten en kleine bedrijven in Europa, Noord-Amerika en het Aziatisch Pacifisch gebied. ACN’s groeiende productportfolio omvat digitale telefonie met beeldtelefoon, via ACN’s eigen hypermoderne netwerk, evenals vaste en mobiele telefonie en internet.

Voor de core routing in het nieuwe Europese datacenter in Amsterdam is gekozen voor Juniper M series. Voor de switchinginfrastructuur heeft ACN gekozen voor de EX series van Juniper Networks en voor de beveiliging is er gekozen voor de SRX series Firewalls. De levering en het support van deze apparatuur zal door “preferred partner” Infradata op zich genomen worden. Infradata zal tevens zorg dragen voor de support op de reeds bestaande netwerk infrastructuur in het andere datacenter van ACN.

Bijzonder aan het nieuwe datacenter is dat het in zijn geheel draait op één operating systeem; JUNOS. De voordelen hiervan zijn dat er hierdoor minder belasting is op de technisch operationele afdeling van ACN. Tevens is er gekozen voor de apparatuur van Juniper door de schaalbaarheid, prijs en flexibiliteit.

“We zijn erg content door ACN geselecteerd te zijn als preferred partner in Europa”, aldus Leon de Keijzer, Managing Director bij Infradata. “Mede dankzij onze technische expertise hebben we een mooie toekomstgerichte oplossing neer kunnen zetten waarin ACN haar ambitieuze groeiplannen kan verwezelijken”.

18 januari 2010

Juniper Networks

Juniper Networks ontwikkelt innovatieve technologieën waarmee onze klanten hun ideeën kunnen realiseren, hun concurrentiepositie kunnen versterken en successen kunnen behalen in een wereld die aan constante verandering onderhevig is.

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer