Events
Wij zien u graag op één van onze events
30 May 2017 - 01 Jun 2017

Infradata ook in 2017 weer aanwezig met een stand op ANGA COM

Vanaf 30 mei tot en met 1 juni 2017 wordt in Keulen weer de ANGA COM gehouden. Op deze beurs, waar breedband, kabel en satelliet centraal staan, is ook Infradata present met een eigen stand.(Hal 8, standnummer K11)

ANGA COM, met als ondertitel Where Broadband meets content, verwacht dit jaar maar liefst 450 standhouders uit 37 landen. Deze bedrijven zijn actief op het gebied van gigabit networks, internet of things, personalised tv, tv everywhere, multiscreen IP, all over IP en wifi.

In 2016 verwelkomde ANGO COM maar liefst 16.000 bezoekers, van wie ongeveer de helft uit het buitenland kwam. Dit jaar verwacht ANGA COM wederom grote aantallen bezoekers. De ANGA COM vindt plaats in twee grote hallen van de Koeln Messe. Meer dan 15 jaar geleden is de ANGA COM gestart en de beurs is inmiddels een wereldwijd begrip.

Tijdens de ANGA COM kunt u ook congressen bezoeken en deelnemen aan paneldiscussies. De ANGA COM beurs biedt uitstekende mogelijkheden om uw vakkennis te vergroten en uw zakelijke netwerk uit te breiden.

Bent u van plan om tijdens ANGA COM de stand van Infradata te bezoeken? Laat het ons weten. U krijgt dan gratis toegangskaarten voor de beurs en zorgen wij ervoor dat er een lekker bakje koffie voor u klaar staat. De stand van Infradata kunt u vinden in hal 8 en heeft standnummer K11

Ook dit jaar verwelkomen wij u graag op de ANGA COM in Keulen! Relaties van Infradata kunnen gratis toegangskaarten via info@infradata.nl aanvragen.