Webcast

Security Friday Webcast door Juniper Mist

10 september 2021 - 3 december 2021

Hoe ga je om met cyberaanvallen in het nieuwe normaal?

We leven in een nieuw normaal. Werken vanuit huis en op afstand. De huidige IT-infrastructuur is meestal verspreid over filialen, hoofdkwartier en cloudlocaties. Naarmate cybercriminelen leren en zich aanpassen, worden cyberattacks steeds geavanceerder.

Leer meer over hoe de cybersecuritytechnologie is geëvolueerd om bij te blijven en te anticiperen op potentiële bedreigingen en aanvallen die een risico voor jouw organisatie kunnen vormen.

Beschik jij over de juiste geavanceerde beveiligingscontroles?

Advanced Threat Prevention (ATP) detecteert, analyseert en voorkomt bedreigingen van malware die is ontwikkeld om de traditionele beveiligingsmethoden te omzeilen. Juniper Connected Security is het antwoord op de beveiligingsuitdagingen waarmee bedrijven tegenwoordig buiten de eindpunten worden geconfronteerd.

Kun je al jouw belangrijke gegevens volledig beschermen - vandaag en morgen?

In deze webinar-reeks informeren wij je over de nieuwste trends, hoe je cybercriminaliteit kunt bestrijden en risico's op alle beveiligingsniveaus kunt beperken. Verkrijg bruikbare informatie om jouw gegevens, applicaties en infrastructuur te beschermen.

Over de webcast

  • Wanneer: 10 september en 3 december
  • Hoe laat: 09:00 tot 09:30 uur
  • Taal: Engels
  • Presentator: Erik van Harten van Juniper Network; Senior sales specialist security EMEA

Aanmelden webcast

Security Friday: Meld je aan voor de webcast

  • 10 september 2021 - 09:00
  • 3 december 2021 - 09:00

Juniper Networks

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer