Exhibition

MVNO World Congress 2018, Madrid

The ultimate meeting place for the global MVNOs community

23 april 2018 - 26 april 2018

Madrid - Madrid Marriott Auditorium Hotel & Conference Center

De MVNO markt blijft steeds groeien, net als het MVNO World Congress! Het evenement bestaat dit jaar uit veel meer content dan bij voorgaande edities en dit in de vorm van bijkomende tracks voor MVNO's in IoT, eSIM en Wholesale. Het MVNO Congress komt zo tegemoet aan de continue veranderingen in de telco markt en toenemende versmelting van verschillende technologieën en diensten. Met meer dan 240 aanwezige MVNOs uit 80 verschillende landen en 130 sprekers, wordt deze editie de grootste en meest globale editie van het MVNO World Congress.

Infradata en BroadForward

Tesamen met onze Mobile partner, BroadForward, zal Infradata aanwezig zijn in Madrid van 23 tem 26 april. We zijn terug te vinden op stand 53 om kennis te maken en al je vragen te beantwoorden. 

Signaling challenges for MVNOs on the road to 5G

We zullen op dinsdag 25 april een presentatie geven van 20 minuten omtrent de Signaling uitdagingen voor MVNO's en providers op weg naar 5G. Specifiek geven we meer info omtrent 1) de ondersteuning voor M2M, MVNO en eindgebruikers op eenzelfde mobiel netwerk, 2) het bereiken van een hoger niveau van flexibiliteit in een steeds complexer wordend signalering van het mobiel netwerk, 3) het mogelijk maken van kostenefficiënte functies en diensten voor alle beschikbare netwerk technologieën, 4) het omgaan met end-of-life producten en legacy technologieën en 5) het aanpakken van de overschakeling naar 5G en NG Core. Om 16u40 neemt onze Mobile Solutions Expert, Ditri Trio, plaats op het podium.

We kijken er naar uit je te ontmoeten! 

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer