Exclusief evenement

Multi Cloud Security & Software Defined Enterprises

Cloud Security Summit

11 oktober 2018

Tijdens onze summit staan Multicloud Security & Software Defined Enterprises centraal. Wij nodigen je uit om sessies van topsprekers bij te wonen over de beveiliging, toekomst én kansen van multicloud. Hoe krijg je grip op een effectieve multicloud architectuur? Hoe ga je om met beveiligingsvraagstukken omtrent data-opslag en -verwerking in de cloud? En hoe realiseer je kosten-efficiënte oplossingen voor veilige cloud hosting en cloud applicatie beveiliging?

Ontdek het op 11 oktober. Kom in contact met experts en engineers die dagelijks bezig zijn met de belangrijkste vraagstukken over multicloud van nu én de toekomst!

Meld je nu aan, want er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar voor dit unieke Cloud evenement.

Partners

Topics

In één middag praten security en networking experts je bij over alle relevante trends en vraagstukken omtrent multicloud. Van het realiseren van cloud flexibiliteit, zonder dat deze ten koste gaat van optimale beveiliging, tot en met de kansen van multicloud voor optimale functionaliteit, kosten-efficiënte en performance.

Elementen om de beste performance aan gebruikers te bieden

Het realiseren van cost-efficiency omtrent Secure Multicloud SDN

Cloud netwerken koppelen aan jouw huidige LAN/WAN infrastructuur

Het integreren van nieuwe typen beveiligingsoplossingen met jouw bestaande beveiligingsomgeving

Multicloud omvat meer dan “Multiple Clouds"

Multicloud Security &

Software Defined Enterprises

Programma

12:30 - 13:30 Inloop/lunch

13:30 - 13:45 Opening/welkomstwoord
Erwin Hemmen | Managing Director | Infradata

13:45 - 14:25 De reis van legacy naar software defined enterprises
Remco Hobo | Solutions Architect | Infradata | 

14:25 - 14:55 Multicloud omvat meer dan “Multiple Clouds
Fons Laudy | Strategic Sales Lead | Juniper

14:55 - 15:10 | Koffie break

15:10 - 15:40 Infra.next
Erik Geensen | Director of Business Development Cloud & Storage | Red Hat

15:40 - 16:10 A Single Cloud Story
Jeroen Jacobs | Cloud Consultant | Oblivion Cloud Control

16:10 - 19:30 Afsluitende borrel met walking dinner
Netwerken met vakgenoten en relaties 

Waar


Wij verwelkomen je graag op 11 oktober in het prachtige Finley ‘Het Witte Huis’ aan de Loosdrechtse Plassen. Het event start om 12:30 uur met een uitgebreide lunch en we sluiten rond de klok van 16:00 uur af met een borrel en walking dinner.

Adres
Nieuw Loosdrechtsedijk 242
Loosdrechtse Plassen

Parkeren
Je kunt gratis parkeren op het terrein van Finley 'Het Witte Huis'

Sprekers

De reis van legacy naar software defined enterprises

Remco Hobo - Solutions Architect at Infradata

Veel organisaties willen naar de cloud. Vaak wordt dit echter gezien als een doel terwijl de cloud slechts een middel is om efficiënter (sneller en goedkoper) te werken. De reis naar de cloud begint vaak al jaren voordat een bedrijf zijn processen cloud native heeft draaien. Hiervoor is niet alleen een andere technische aanpak nodig maar ook organisatorisch moet er anders gestuurd worden. Een applicatie hosten in een cloud is iets geheel anders dan een cloud native ecosysteem draaien met georchestreerde workloads. Remco Hobo deelt zijn visie over hoe een bedrijf zichzelf kan ontwikkelen tot een software defined enterprise.

Multicloud omvat meer dan “Multiple Clouds”.

Fons Laudy - Strategic Sales Lead BeNeLux & Nordics at Juniper Networks

Multicloud is de mogelijkheid voor een organisatie om zowel de bestaande IT omgeving als één of meerdere cloud omgevingen te exploiteren als één geïntegreerde set van IT resources waar workloads, applicaties en data zich vrijelijk kunnen verplaatsen op een veilige en geautomatiseerde wijze. De realiteit van vandaag is echter dat veel organisaties eilanden van IT hebben met ieder hun eigen prioriteiten, tools en budgetten; hetgeen een negatieve impact heeft op zowel operationele kosten als time to market om nieuwe innovatieve IT services beschikbaar te stellen aan klanten, medewerkers en andere stakeholders. In de transformatie van “de realiteit van vandaag” naar “de belofte van Multicloud”, zal naast een technologisch vraagstuk voldoende aandracht moeten geven aan mens en process. Tijdens de presentatie zal Fons Laudy – Datacenter & Cloud Lead Juniper Network – je deelgenoot maken op welke wijze Juniper Network organisaties begeleidt naar een kosten efficiënte, veilige en geautomatiseerde Multicloud.”

Infra.next

Erik Geensen - Director of Business Development Cloud & Storage at Red Hat

Erik Geensen geeft tijdens het summit een presentatie over digitale transformatie en wat nodig is om de gewenste resultaten te bereiken. We bekijken enkele marktontwikkelingen en benaderingen om digitale veranderingen op een pragmatische manier te ondersteunen. Erik spreekt met meer dan 20 jaar ervaring binenn de IT-industrie. Na het opbouwen van zijn kennis bij Microsoft, Oracle, British Telecom en CapGemini, begon Erik in 2014 bij Red Hat als Director of Business Development Cloud & Storage. Zijn no-nonsense en hands-on aanpak zorgen ervoor dat je met nuttige inzichten, tips en hulpmiddelen naar huis gaat.

A (Multi) Single Cloud Story …

Jeroen Jacobs - Cloud Consultant

Ondanks dat het thema van de dag in het teken van Multi-cloud staat, gaat de presentatie van Jeroen Jacobs ook over een Single Cloud strategie. Jeroen Jacobs is consultant bij Oblivion Cloud Control en frequent auteur voor onder andere CIO magazine en Computable, Jeroen heeft een uitsprekende visie op dit vraagstuk die tot nadenken aanzet en neemt u mee in een andere blik op themas als cloud orchestratie en de perspectieven op cloud business value. Een talk die de dag compleet maakt en u samen met de andere sprekers aan het eind van de dag alle perspectieven heeft laten zien om uw eigen cloud strategie voor uw organisatie verder vorm te geven.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer