Exclusief evenement

Multi Cloud Security & Software Defined Enterprises

Cloud Security Summit

11 oktober 2018

Naarden - Golfclub Naarderbos

Tijdens onze summit staat Multicloud Security & Software Defined Enterprises centraal. Wij nodigen je uit om sessies van topsprekers bij te wonen over de beveiliging, toekomst én kansen van multicloud. Hoe krijg je grip op een effectieve multicloud architectuur? Hoe ga je om met beveiligingsvraagstukken omtrent data-opslag en -verwerking in de cloud? En hoe realiseer je kosten-efficiënte oplossingen voor veilige cloud hosting en cloud applicatie beveiliging?

Ontdek het op 11 oktober. Kom in contact met experts en engineers die dagelijks bezig zijn met de belangrijkste vraagstukken over multicloud van nu én de toekomst!

Meld je nu aan, want er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar voor dit unieke Cloud evenement bij Golfclub Naarderbos!

Schrijf je nu in!

Inschrijfformulier

Topics

In één middag praten security en networking experts je bij over alle relevante trends en vraagstukken omtrent multicloud. Van het realiseren van cloud flexibiliteit, zonder dat deze ten koste gaat van optimale beveiliging, tot en met de kansen van multicloud voor optimale functionaliteit, kosten-efficiënte en performance.

Elementen om de beste performance aan gebruikers te bieden

Het realiseren van cost-efficiency omtrent Secure Multicloud SDN

Cloud netwerken koppelen aan jouw huidige LAN/WAN infrastructuur

Het integreren van nieuwe typen beveiligingsoplossingen met jouw bestaande beveiligingsomgeving

Multicloud omvat meer dan “Multiple Clouds"

Sprekers

Fons Laudy

Strategic Sales Lead BeNeLux & Nordics at Juniper Networks

Multicloud omvat meer dan “Multiple Clouds”.
Multicloud is de mogelijkheid voor een organisatie om zowel de bestaande IT omgeving als één of meerdere cloud omgevingen te exploiteren als één geïntegreerde set van IT resources waar workloads, applicaties en data zich vrijelijk kunnen verplaatsen op een veilige en geautomatiseerde wijze. De realiteit van vandaag is echter dat veel organisaties eilanden van IT hebben met ieder hun eigen prioriteiten, tools en budgetten; hetgeen een negatieve impact heeft op zowel operationele kosten als time to market om nieuwe innovatieve IT services beschikbaar te stellen aan klanten, medewerkers en andere stakeholders. In de transformatie van “de realiteit van vandaag” naar “de belofte van Multicloud”, zal naast een technologisch vraagstuk voldoende aandracht moeten geven aan mens en process. Tijdens de presentatie zal Fons Laudy – Datacenter & Cloud Lead Juniper Network –  je deelgenoot maken op welke wijze Juniper Network organisaties begeleidt naar een kosten efficiënte, veilige en geautomatiseerde Multicloud.”

 

Multicloud Security &

Software Defined Enterprises

Locatie, Lunch & Walking Dinner

We ontvangen je graag op 11 oktober vanaf 12:00 uur in de golfclub Naarderbos aan de IJsselmeerweg 100 te Naarden.

Tijdens deze middag wordt een volledige lunch en afsluitende borrel met walking dinner verzorgd. Zo heb je de gelegenheid om dieper in te gaan op de gegeven presentaties met vakgenoten, security experts en gastsprekers.

Schrijf je in om verzekerd te zijn van een plaats voor dit evenement met diverse topsprekers. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Loop je nu al tegen vraagstukken aan? Neem dan contact op met onze security expert.

Inschrijfformulier

Gegevensbescherming: bij Infradata nemen wij je recht op gegevensprivacy serieus en we zullen jouw gegevens nooit zonder je toestemming delen. We zullen de door jou verstrekte gegevens gebruiken om je meer informatie te verschaffen over het product dat je bij ons aanvraagt en we kunnen je van tijd tot tijd ook aanvullende informatie en aanbiedingen sturen. Je kan je hier op elk gewenst moment voor afmelden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer