Mobile World Congress 2019

Ontmoet onze executives and specialisten tijdens MWC19 in Barcelona

25 februari 2019 - 28 februari 2019

Barcelona - Fira de Barcelona, Booth 7G71 in hall 7

Infradata aanwezig op Mobile World Congress 2019 in Barcelona

MWC19 is het grootste mobile event ter wereld. Hier komen de nieuwste toonaangevende technologieën en innovaties samen, met een hoogstaand conferentieprogramma dat visionairs samenbrengt om de populairste onderwerpen te verkennen die van invloed zijn op de sector. Infradata neemt deel aan MWC19 en staat klaar om je te helpen bij het beantwoorden van jouw specifieke vragen en om in gesprek te gaan over de grootste uitdagingen op het gebied van mobile networking en cyber security. 

Het evenement biedt uitgebreide mogelijkheden om kennis op te doen met tientallen programma's van GSMA-partners. Ook worden er GSMA-seminars, summits en kennissessies georganiseerd. Alles dat nu en in de nabije toekomst te maken heeft met mobile en relevant is voor jouw business komt aan bod.

Met de meer dan 107.000 decision-makers die verwacht worden, belooft het Mobile World Congress 2019 in Barcelona alle voorgaande bezoeker records te overtreffen.  

Ontmoet onze executives en mobile solutions experts tijdens MWC19

Infradata is toonaangevend aanbieder van Mobile, Cyber Security en Cloud Networking oplossingen. Intelligent en veilig verbinden markeert het begin van een nieuw tijdperk dat staat voor personalisatie en de komst van 'gecontextualiseerde' ervaringen.

Tijdens MWC19 nodigen wij je van harte uit om met onze leidinggevenden en mobiele experts te ontmoeten in het Belgische paviljoen. Ga in gesprek over uitdagingen op het gebied van 5G, IoT Security, Diameter Signaling en talloze andere mobiele oplossingen en technologieën. Onze experts geven graag antwoord op vragen omtrent het aanbieden van Low latency ervaringen, high density en high throughput met 5G. Wat zijn de zakelijke voordelen van Network Slicing, diameter signaling en hoe ondersteunen wij wereldwijd bedrijven om de volledige potentie en kansen van 5G te benutten? 

Ontdek het met Infradata: Ontmoet onze Mobile Solutions-experts op MWC19.

Locatie: Belgisch paviljoen, stand 7G71 in hal 7

Belgian Beer Time: 27 februari, 17.00 uur.

Ontmoet onze executives en architecten

Ontmoet onze executives en lead architecten in cyber security en cloud networking. Schrijf je in en plan je gepersonaliseerde sessie tijdens het evenement.

Vul je gegevens in. We kijken er naar uit je te ontmoeten. 

Locatie: Belgian Pavilion

Booth 7G71 in hall 7 

Infradata powers the most innovative platforms for the telecom ecosystem


Als toonaangevend aanbieder vanintelligente routing- en interworking-oplossingen voor 2G / 3G, 4G / LTE, 5G, IMS, Fixed, Wi-Fi, IPX en M2M-netwerken, levert Infradata next-generation signaling oplossingen en netwerktoepassingen aan de wereldwijde telecommunicatie-industrie.

Mobile World Congress 2019, Barcelona

Boek een 1-op-1 sessie met onze mobile solution experts

Belgisch paviljoen

Laat je inspireren. Toonaangevende services en oplossingen van over de hele wereld zullen te zien zijn in de Country, Regional en Industry Pavilions. De paviljoens bieden je de mogelijkheid om de nieuwste, hypermoderne technologieën, producten en innovaties uit meer dan 30 landen te ontdekken en te ervaren. Ontmoet Infradata in het Belgische paviljoen en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het oplossen van wereldwijde en lokale uitdagingen op het gebied van mobile networking technologie.

Netwerken

Geniet van een informeel netwerkmoment samen met onze Belgische collega's op 27 februari, om 17.00 uur. Of boek direct een persoonlijke sessie met één van onze mobile solution experts.

Conferentie & Programma's

Ervaar alles wat de conferentie te bieden heeft. Elk jaar organiseert het mobile World Congress een bekroond keynote-programma met meer dan 40 relevante track-sessies én nieuwswaardige aankondigingen.

Ervaringen op MWC19

MWC Barcelona bevat unieke evenementen, seminars en ervaringen die ontwikkeld zijn om aanwezigen op te leiden en enthousiast te maken voor de toekomst. Deze programma's worden ontwikkeld en gepresenteerd door de beste organisaties binnen het 'mobile ecosystem'.

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer