Evenement

Met Infradata naar de Cloud

Kennissessie, lunch en unieke vliegervaring!

26 juni 2018

Schiphol-Oost - Stationsplein

Een unieke kans om met Infradata te ervaren hoe het voelt om echt door de cloud te navigeren! Infradata organiseert namelijk met verschillende partners een informatieve sessie waarbij je de mogelijkheid krijgt om een cockpit te besturen in een Boeing 737 flight simulator.

Infradata praat je tijdens de sessies graag bij over Multi Cloud Security, SD-WAN / Network Insights en Network Security & Network Visibility. Schrijf je snel in om erbij te zijn, want vol= vol!

Partner logos

Klaar om je in te schrijven?

Schrijf je in voor dit exclusive evenement. Vul hier je gegevens in. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

*Dit evenement is gratis voor gekwalificeerde organisaties. Vul het registratieformulier in om je inschrijfbevstiging te ontvangen. Je registratie is inclusief gratis versnaperingen en hapjes tijdens het evenement.

26 juni

Multi Cloud Security

Op dinsdagmiddag 26 juni organiseren Infradata en Forcepoint een kennissessie over het onderwerp Multi Cloud Security. 

Organisaties migreren in toenemende mate gegevens, computernetwerken en applicaties naar de cloud. Hierdoor ontstaan nieuwe mogelijkheden voor meer efficiëntie en flexibiliteit. De keerzijde is echter dat beveiliging een steeds grotere uitdaging vormt. 

Of het nu gaat om Public, Private of Hybrid Clouds, iedere soort cloud brengt zijn eigen security-uitdagingen met zich mee. Deze middag praat Infradata je bij over het beveiligen van je netwerk en Cloud omgeving. Firewalls, CASB, DLP, WAF, heb ik ze allemaal nodig en welke kies ik waar? Tijdens deze middag geeft Infradata ook hierop antwoord.

12:00 - 12:30
Ontvangst met uitgebreide lunch

12:30 - 14:00
Eerste sessie met flight simulator en presentaties

14:00 - 14:15
Korte pauze met versnaperingen

14:15 - 15:45
Tweede sessie met flight simulator en presentaties

15:45 - 16:15
Uitreiking van de certificaten met een afsluitende borrel en hapjes

Routebeschrijving

Voor navigatiesysteem kies voor plaats: Haarlemmermeer of Schiphol of postcode 1117CN.

Het navigatiesysteem kent geen verschil tussen Stationsplein N.O. en Z.W. dus een oriëntatiepunt restaurant Wings (Google Maps) of onderstaande route volgen.

FST is gevestigd in de Oude Verkeerstoren van Schiphol, op de 3e en 4e etage boven restaurant Wings. Tel. 020 40 50 120.

Met de auto

Via de snelweg A9 (Haarlem Utrecht) afrit 6 Aalsmeer, volg de borden Aalsmeer/ Schiphol-Oost (N231). Bij de stoplichten bij het Steigenberger Airport Hotel rechts. Bij de T-splitsing rechts. Je ziet de Oude Toren (Wings) recht voor je. P57 parkeren staat aangegeven, naar betaald parkeren via de Thermiekstraat. De kosten van betaald parkeren zijn € 2,50- p. uur.

Vanaf Schiphol-Centrum (A4 – Rotterdam/Den Haag), afslag Schiphol richting ‘Lang Parkeren’ en dan langs Mc. Donalds naar Schiphol-Oost. In Schiphol-Oost, rechts op de Thermiekstraat naar parkeren op het parkeerterrein P57.

Met de trein:

Naar Schiphol en vandaar met Connexxion. De rechtstreekse bussen zijn nummer 186, 193 en 199 naar Schiphol-Oost/Zuideinde (ongeveer elke 10 minuten). Uitstappen bij Stationsplein. Je Blijft aan deze kant van de straat en loopt terug richting de Oude Verkeerstoren.

Inschrijfformulier

Gegevensbescherming: bij Infradata nemen wij je recht op gegevensprivacy serieus en we zullen jouw gegevens nooit zonder je toestemming delen. We zullen de door jou verstrekte gegevens gebruiken om je meer informatie te verschaffen over het product dat je bij ons aanvraagt en we kunnen je van tijd tot tijd ook aanvullende informatie en aanbiedingen sturen. Je kan je hier op elk gewenst moment voor afmelden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer