Partner Event

Juniper Networks Benelux Summit

Simplifying the path to Multicloud

20 september 2018

Breda, Nederland - NAC Stadion

Op donderdag 20 september organiseert Juniper Networks zijn jaarlijkse Benelux-top voor klanten en partners.

Het thema van de 2018 editie is het vereenvoudigen van het pad naar Multicloud. Keynote speaker is Bikash Koley, CTO van Juniper Networks. Voordat hij bij Juniper kwam, was Bikash hoofd van netwerkarchitectuur, engineering en planning van Google. Bikash en zijn team hielden toezicht op de SDN-evolutie van Google, de netwerktechnologiestrategie en netwerkonderzoek en innovatie, waardoor een hoge mate van programmeerbaarheid en zeer hoge betrouwbaarheid mogelijk zijn gemaakt.

Bikash Koley
 
Specialisten van Juniper Networks zullen ook updates geven tijdens het evenement en je kan van enkele van onze meest innovatieve klanten leren. Juniper Networks zal een zeer interessant en informatief programma aanbieden dat je niet wilt missen!

Nu inschrijven

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer