Juniper MX204 Cup

Race evenement voor Hosting en ISP bedrijven

20 augustus 2020 - 9 oktober 2020

Utrecht - F1 Racing Centre

Ben jij de snelste in de markt? Toon je driving skills en win mooie prijzen!

Infradata organiseert samen met Juniper Networks de Juniper MX204 Cup. We dagen alle spelers in de ISP, Cloud en Hosting markt uit om deel te nemen. Gegarandeerd een gezellige middag met fun, racen en drankjes! Maar ontdek ook waarom de MX204 het werkpaard is van de industrie en hoe jouw bedrijf hier van kan profiteren.

The official F1® racing centre - dé F1® race beleving!

In het officiële F1 Racing centre aan de A2 in Utrecht gaan we strijden om de titel "snelste ISP/ Hosting expert".  Stap in één van de zestig speciaal ontworpen Formule 1-simulatoren en ervaar zélf hoe het is om een F1-coureur te zijn. Zo strijd je in een vrije training, kwalificatie en natuurlijk de race tegen jouw collega's en andere bedrijven in een virtuele Grand Prix™ op circuit Zandvoort. In de speciale simulatoren ervaar je de intense force feedback door het F1-stuur en voel je meer rijwind naarmate je harder gaat.

Je maakt bovendien kans op spectaculaire prijzen en niet alleen voor de snelste racer! Schrijf je nu in en kom met collega's racen op één van de onderstaande data. 

  • Woensdag 16 september (vol)
  • Vrijdag 9 oktober


Juniper MX204 Cup programma:

13:00 - 14:00 uur Inloop met lunch
14:00 - 15:00 uur MX 204 update
15:00 - 16:00 uur F1 Racen
16:00 - 17:00 uur Borrel met bitterballen

Nu registreren

Inschrijven

Juniper Networks

Juniper Networks ontwikkelt innovatieve technologieën waarmee onze klanten hun ideeën kunnen realiseren, hun concurrentiepositie kunnen versterken en successen kunnen behalen in een wereld die aan constante verandering onderhevig is.

Juniper Networks MX204

Snel als een raceauto, betrouwbaar als een werkpaard

De Juniper MX204 is sinds de introductie een graag geziene gast in het datacenenter van veel hosters, ISP, MSP's en Cloud providers. Het MX204 Universal Routing Platform is een cloud-grade routing platform dat een ultra-high density en troughput biedt in een ruimte- en energie-geoptimaliseerde unit. De MX204 speelt in op de opkomende edge- en metro Ethernet-netwerkbehoeften van serviceproviders, mobiele operators, web-scale operators en MSO's door een troughput van 400 Gbps te leveren met 10GbE-, 40GbE- en 100GbE-interfaces en dat - allemaal in slechts één rack unit .

Er zijn veel parallellen te trekken tussen de MX204 en een Formule-1 auto. Tijdens de update zullen we dat ook zeker doen en vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van de MX204, de laatste ontwikkelingen op het gebied van Datacenter en Routing en uiteraard een roadmap. Tevens zullen we ervaringen delen van klanten die met veel plezier gebruik maken van dit model.

 

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer