ISP Kart Competitie 2019

Nederlands grootste, spannendste en meest competitieve IT-netwerkevenement!

13 april 2019

Utrecht - De Fabrique

Met al 17 jaar lang jaarlijks 600 bezoekende IT professionals vanuit 120+ verschillende IT organisaties mag de NLDC ISP Kartcompetitie zich met recht dé succesformule onder de Nederlandse IT netwerkevenementen noemen.

Tijdens de spannende competitie nemen 40 teams het tegen elkaar op terwijl er rondom de baan vele activiteiten worden georganiseerd.

Hoe de ISP Kartcompetitie al zo veel jaar met zoveel succes kan worden georganiseerd? Omdat wij niet alleen geloven dat beter, beter is maar vooral dat anders, beter is. Met onze bijzondere en eigenzinnige aanpak staat de ISP Kartcompetitie al sinds de allereerste editie garant voor:

  • Een serieuze sportieve uitdaging
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden
  • Teamgevoel en een collegiale sfeer
  • Spektakel op en rond het circuit
  • Uitstekende sponsormogelijkheden

Net als in vorige jaren zijn Infradata en Juniper Networks ook in 2019 weer present op de ISP Kartcompetie, die dit jaar voor de 17e keer zal plaatsvinden. Het event dat honderden bezoekers uit de tech-sector trekt, is al jarenlang een goot succes. 

ISP Kart Event 2019

De ISP Kartcompetitie zal dit jaar 13 april 2019 plaatsvinden in ‘De Fabrique' in Utrecht. Om 11 uur gaan de deuren open en zal de registratie starten. Om 12 uur volgt de officiële opening en een kwartier later zal de eerste race van start gaan. Om 17.15 zal de finale race plaatsvinden en rond 18.00 volgt de prijsuitreiking aan de winnaars. 

Infradata en Juniper Networks verzorgen Afterparty

Naast het racen met karts zullen gedurende dag verschillende activiteiten plaatsvinden in De Fabrique. In 2017 organiseerde Infradata bijvoorbeeld een succesvol event met drones tijdens de ISP Kartcompetitie. Ook dit jaar zullen we de bezoekers verrassen met leuke activiteiten. Zo verzorgd Infradata samen met Juniper Networks de afterparty.

Het team van Infradata ziet ernaar uit om je op zaterdag 13 april 2019 in Utrecht te mogen begroeten!

Schrijf je hier in!

ISP Kart Event 2019

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Pagina delen: