ISP Kart Competitie 2019

Infradata en Juniper Networks verzorgen de afterpaty

13 april 2019

Utrecht - De Fabrique

Zaterdag 13 april is het zover: de ISP Kartcompetitie! Met al 17 jaar lang jaarlijks 600 bezoekende IT professionals vanuit 120+ verschillende IT organisaties mag de NLDC ISP Kartcompetitie zich met recht dé succesformule onder de Nederlandse IT netwerkevenementen noemen.

Tijdens de spannende competitie nemen 40 teams het tegen elkaar op terwijl er rondom de baan vele activiteiten worden georganiseerd. Net als in vorige jaren zijn Infradata en Juniper Networks ook in 2019 weer present op de ISP Kartcompetie. 

De ISP Kartcompetitie zal dit jaar 13 april 2019 plaatsvinden in ‘De Fabrique' in Utrecht. Om 11 uur gaan de deuren open en zal de registratie starten. Om 12 uur volgt de officiële opening en een kwartier later zal de eerste race van start gaan. Om 17.15 uur zal de finale race plaatsvinden en rond 18.00 uur volgt de prijsuitreiking aan de winnaars. Vanaf 18:00 uur tot 19:00 uur vindt de afterparty plaats in SILO61. 

ISP Kart Event 2019

Infradata en Juniper Networks verzorgen Afterparty

Naast het racen met karts zullen gedurende dag verschillende activiteiten plaatsvinden in De Fabrique. Vorig jaar organiseerde Infradata samen met Juniper Networks een VR Experience in het Magazijn.

Dit jaar verzorgen Infradata en Juniper Networks de afterparty in SILO61!

Het team van Infradata ziet ernaar uit om je op zaterdag 13 april 2019 in Utrecht te mogen begroeten!

Schrijf je hier in!

ISP Kart Event 2019

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer