Infradata organiseert nieuwjaarsreceptie 2019

10 januari 2019

Badhoevedorp - The International

De afronding van dit jaar is nog in volle gang, maar voor je het weet staat het nieuwe jaar alweer voor de deur! Ook in 2019 organiseert Infradata in samenwerking met Juniper Networks wederom een nieuwjaarsreceptie. De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op donderdagmiddag 10 januari in golfclub The International in Badhoevedorp. Een unieke locatie waar wij in 2018 ook een nieuwjaarsreceptie mochten houden.

Tijdens deze middag is er onder het genot van een walking dinner en een drankje de gelegenheid om bij te praten met vakcollega’s. Tijdens deze middag wordt er ook weer voor entertainment gezorgd, wie of wat dit zal zijn houden wij nog even als verrassing!

Organisatoren Nationale Datacenterdag

Terugblik Nieuwjaarsreceptie 2018

Afgelopen jaar was de nieuwjaarsreceptie een succes met meer dan 100 bezoekers in The International. Na de welkomstwoorden van Erwin Hemmen (Managing Director Infradata) en Ruud Alaerds (DHPA) hebben de bezoekers genoten van de conference van Kasper van Kooten.

Schrijf je nu in!

Zorg dat je erbij bent op donderdagmiddag 10 januari en schrijf je alvast in om verzekerd te zijn van een plaats.*

* Let op, dit event is alleen voor klanten, partners en leveranciers van Infradata.

Datum: 10 januari 2019
Tijdstip: 16:30 uur
Locatie: The International, Oude Haagseweg 200, 1171 PE Badhoevedorp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer