Infradata en Juniper Networks weer present op ISP Kartcompetitie 2018

21 april 2018

Utrecht - De Fabrique

ISP Kartcompetitie

 

Net als in vorige jaren zijn Infradata en Juniper Networks ook in 2018 weer present op de ISP Kartcompetie, die dit jaar voor de 16e keer zal plaatsvinden. Het event dat honderden bezoekers uit de tech-sector trekt, is al jarenlang een goot succes. 

De ISP Kartcompetitie zal dit jaar 21 april 2018 wederom plaatsvinden in ‘De Fabrique' in Utrecht. Om 11 uur gaan de deuren open en zal de registratie starten. Om 12 uur volgt de officiële opening en een kwartier later zal de eerste race van start gaan. Om 17.15 zal de finale race plaatsvinden en rond 18.00 volgt de prijsuitreiking aan de winnaars. 

Naast het racen met karts zullen gedurende dag verschillende activiteiten plaatsvinden in De Fabrique. In 2017 organiseerde Infradata een succesvol event met drones tijdens de ISP Kartcompetitie. Ook dit jaar zullen we de bezoekers verrassen met leuke activiteiten. Zo verzorgd Infradata samen met Juniper Networks de Infradata/Juniper VR Experience in de VR Dome (Magazijn).

Het team van Infradata ziet ernaar uit om u op zaterdag 21 april 2018 in Utrecht te mogen begroeten!

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer