Workshop

Infradata en A10 organiseren DDoS workshop

14 juni 2018

Amsterdam - De Witt Hotel

DDoS-aanvallen worden bijna wekelijks nieuws. Leer hoe je jouw IT-omgeving kunt verdedigen tegen massale multi-vector DDoS aanvallen tijdens de DDoS workshop van Infradata en A10. Tijdens de praktijkgerichte en technische workshop krijg je deskundig advies over het bouwen van een next-generation DDoS-detectiesysteem - een dat aanvallers kan ontmoedigen en daadwerkelijk kan voorkomen dat ze jouw IT-omgeving binnendringen.

Daarnaast leer je tijdens de workshop ook over de validatie van DDoS beveiligingssystemen die bedrijven moeten overwegen om de opkomst van multi-vector DDoS-aanvallen aan te pakken.

Kortom, markeer 14 juni in je agenda om op de hoogte te blijven over alle ins- en outs over DDoS aanvallen! De workshop begint om 13:00 uur en zal tot 16:00 uur duren.
Schrijf je nu om een plek te bemachtigen!

Klaar om je in te schrijven?

Schrijf je in voor dit exclusive evenement. Vul hier je gegevens in. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

*Dit evenement is gratis voor gekwalificeerde organisaties. Vul het registratieformulier in om je inschrijfbevstiging te ontvangen. Je registratie is inclusief gratis versnaperingen en hapjes tijdens het evenement.

Inschrijfformulier

Gegevensbescherming: bij Infradata nemen wij je recht op gegevensprivacy serieus en we zullen jouw gegevens nooit zonder je toestemming delen. We zullen de door jou verstrekte gegevens gebruiken om je meer informatie te verschaffen over het product dat je bij ons aanvraagt en we kunnen je van tijd tot tijd ook aanvullende informatie en aanbiedingen sturen. Je kan je hier op elk gewenst moment voor afmelden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer