Exclusief evenement

Infradata Cyber Security Seminar

Securing your business in a multi-cloud era

21 juni 2018

Rotterdam - Van Nelle Fabriek

Securing your business in a multi-cloud era

Steeds meer bedrijven verplaatsen hun data en applicaties naar de cloud. Daarmee heb je als bedrijf niet meer alleen te maken met applicaties in het eigen datacenter, maar er komen ineens gemiddeld drie tot vier cloud-omgevingen bij. Hoe bescherm je jouw bedrijf zo goed mogelijk in de cloud? Tijdens dit security seminar in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, staan we ook stil bij het beheer en complexiteit. Verder krijg je van ons de zeven best practices over het beveiligen van de multi-cloud. Verschillende security experts en gastsprekers zullen u in één middag hierover bijpraten.

Programma

12:00 - 13:30 Inloop/lunch

13:30 - 13:45 Opening/welkomstwoord
Erwin Hemmen | Managing Director | Infradata

13:45 - 14:25 Infradata multi-cloud security visie
Remco Hobo | Solutions Architect | Infradata | Jan-Willem Keinke | Cloud Solution Architect | Infradata

14:25 - 14:55 Beveiliging van hybrid- en multi-cloud omgevingen
Markus Handte | EMEA Director, Systems Engineering | ForeScout

14:55 - 15:10 | Koffie break

15:10 - 15:40 Cloud Security & Compliance
Mathijs Nienhuis | Pre-Sales Systems Engineer | Palo Alto Networks

15:40 - 16:10 Security as a Service – Unnecessary Risk or Massive Opportunity
Ronald Pool | Cyber Security Specialist | Crowdstrike

16:10 - 19:30 Afsluitende borrel met walking dinner

Klaar om je in te schrijven?

Schrijf je in voor dit exclusive evenement. Vul hier je gegevens in. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

*Dit evenement is gratis voor gekwalificeerde organisaties. Vul het registratieformulier in om je inschrijfbevstiging te ontvangen. Je registratie is inclusief gratis versnaperingen en hapjes tijdens het evenement.

Organisatoren Nationale Datacenterdag

Sprekers

Forescout

Markus Handte, EMEA Director, Systems Engineering, ForeScout

The Evolution of Defense Depth

Het concept van het inzetten van meerdere lagen beveiligingsmaatregelen in IT-systemen was slechts de eerste stap - een stap die resulteerde in organisaties over de hele wereld met een breed portfolio aan toolsets en een vals gevoel van veiligheid. In deze sessie verkennen we de marktdynamiek en uitdagingen van gelaagde beveiliging en laten we zien hoe overmoed het cybercriminelen gemakkelijk kan maken. 

Ronald Pool, Cyber Security Specialist, Crowdstrike

Security as a Service – Unnecessary Risk or Massive Opportunity

Nu cloudservices steeds meer flexibliteit en vaak een lagere TCO voor werklasten hebben opgeleverd, worden er ook steeds meer beveiligingsservices vanuit de cloud aangeboden. Deze beveiligingsservices geven je krachtige inzichten in je cloud-omgeving en in sommige gevallen ook in je data. Maar moet je de voordelen die de cloud met zich meebrengt ook voor je beveiliging aannemen? Of brengt dit een onnodig risico met zich mee? In deze sessie bespreken we de risico's en kansen van cloud-geleverde beveiliging.

Mathijs Nienhuis, Pre-Sales Systems Engineer, Palo Alto Networks

Cloud Security & Compliance

Cloud providers zijn verantwoordelijk voor de beveiliging van hun clouddiensten. Echter is de klant verantwoordelijk voor het juist inrichten en beveiligen van hun eigen omgeving en hij moet daarbij voldoen aan regelgevingen en beveiligingsstandaarden. Organisaties moeten dit ook aantoonbaar kunnen maken, denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe toegangscontrole is ingericht, of er gebruik gemaakt wordt van encryptie en welke data waar is opgeslagen in de clouddienst.

 

Remco Hobo, Solutions Architect & Jan-Willem Keinke, Cloud Solution Architect, Infradata

Infradata multi-cloud security visie

Met het gebruik van multi-cloud omgevingen neemt het aantal dimensies waarmee rekening moet worden gehouden bij de beveiliging van onze IT-infrastructuur steeds verder toe. Met de komst van SaaS diensten, waarbij een bedrijf zelf niet eens eigenaar is van de applicatie, wordt dit probleem alleen maar versterkt. Tijdens deze sessie zetten Jan-Willem Keinke en Remco Hobo de Infradata visie uiteen van wat er nodig is om het beste uit zo'n omgeving te halen zonder in te boeten op beveiliging.

Securing your business in a

multi-cloud era.

Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beveiliging tijdens ons Cyber Security Seminar.

Locatie en routebeschrijving

Route met de auto

Adres: Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam. Je rijdt het terrein op via de hoofdingang.
De portier verwijst je door naar de parkeerplaats.
Eenmaal geparkeerd, loop je naar Ingang 2 (zie foto hieronder). Neem hier de lift of trap naar de 2e verdieping en volg de borden Branderij.

Route met het OV

Vanaf station Rotterdam CS neem je bus 38 richting Schiedam; vanaf station Schiedam Centrum neemt u bus 38 richting Rotterdam CS.
Stap uit bij de halte 'Beukelsbrug / Van Nelle Fabriek’. Vanaf de bushalte kun je de Van Nelle Fabriek al zien liggen.
Loop het terrein op via de hoofdingang en loop door naar Ingang 2. Neem hier de lift of trap naar de 2e verdieping en volg de borden Branderij.

Het afgelopen Security Seminar met als thema “100% Secure, Mission Impossible?” vond plaats in Naarderbos. Dit was weer een groot succes met gastsprekers als Lee Fisher (Head of Security bij Juniper Networks), Jan-Willem Keinke (Cloud Solution Architect bij Infradata), Hung Nguyen (Account Manager Benelux bij Flowmon), Remco Hobo (Solutions Architect bij Infradata) en Oscar van OS (Security Expert bij Fox-IT).

De komende periode zullen wij je via onze website, e-mail  en sociale media op de hoogte houden over het volledige programma van 21 juni. Schrijf je hieronder alvast in, om verzekerd te zijn van een plaats! 

Inschrijfformulier

Gegevensbescherming: bij Infradata nemen wij je recht op gegevensprivacy serieus en we zullen jouw gegevens nooit zonder je toestemming delen. We zullen de door jou verstrekte gegevens gebruiken om je meer informatie te verschaffen over het product dat je bij ons aanvraagt en we kunnen je van tijd tot tijd ook aanvullende informatie en aanbiedingen sturen. Je kan je hier op elk gewenst moment voor afmelden.

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer