Infradata aanwezig op Gartner Symposium/ITxpo

4 november 2018 - 8 november 2018

Barcelona - Barcelona International Convention Centre (CCIB), Booth 811

'S Werelds meest belangrijke bijeenkomst van CIO's en Senior IT Executives

Gartner Symposium / ITxpo 2018 is waar 's werelds top CIO's en senior IT-managers zich verdiepen in de opkomende trends die vorm geven aan IT en business. Door een ongeëvenaarde samenloop van Gartner-analisten, branchespecialisten, peers en oplossingsproviders, ontdek je nieuwe manieren om kritieke uitdagingen aan te gaan, beslissingen met vertrouwen te nemen en een nog effectievere leider te worden.

Infradata Head of Technology and Solutions spreekt op Gartner ITxpo 2018

Stuart Bates, Head of Technology en Solutions bij Infradata, spreekt tijdens de ITxpo 2018 op 7 november (CCIB - ITxpo Stage 1) over aspecten van de decision journey omtrent Cyber Securittechnologieën, inclusief zakelijke factoren die hierbij een rol spelen.

Omarm technologische trends van games en stimuleer groei en waarde in je organisatie.

Neem deel aan Infradata om de strategische trends en technologieën te verkennen die digitale transformatie stimuleren en de toekomst van IT en business vormgeven. Door een combinatie van Gartner-analisten, branchespecialisten en geavanceerde oplossingsproviders, ontdek je innovatieve manieren om uitdagingen aan te gaan, beslissingen met vertrouwen te nemen en een nog effectievere leider te worden.

Ga voor evenementenregistratie naar de officiële Gartner-website.

Gartner Symposium Barcelona 2018

Ontmoet onze leidinggevenden en architecten

Breng je Gartner Symposium-ervaring naar een hoger niveau. Plan een vergadering met onze gecertificeerde architecten voor beveiliging en cloud-netwerken en senior executives.

Dit jaar zullen de senior executives van Infradata en gecertificeerde architecten voor beveiliging en cloud networking zich bij het Gartner Symposium in Barcelona voegen. Dit is je kans om relevante insiders kennis en marktinzichten te verwerven. Ons team van senior executives en engineers staan tot je beschikking.

Onze architecten en oplossingsdeskundigen zijn beschikbaar om te boeken voor een gratis en persoonlijke sessie. Tijdens deze sessies richten we ons op jouw IT-infrastructuur, uitdagingen en hoe nieuwe technologie jouw bedrijf ten goede kan komen. Dankzij ons uitgebreide track record van ondersteunende services en bedrijven zoals eBay, Google en Vodafone, kunnen we je helpen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologie en trends.

Leer van onze ervaren architecten en specialisten. Vraag hen naar de geavanceerde oplossingen en projecten die we hebben ontworpen en uitgevoerd. Plan hieronder een gratis sessie met onze experts.

Tot ziens op het Gartner Symposium ITxpo 2018 in Barcelona!

Gartner Symposium 2018 Barcelona

How to Choose Effective Cyber Security Technology

Stuart Bates, Head of Technology and Solutions at Infradata

Where: CCIB - ITxpo Stage 1
Date: Woensdag 7 november
Speaker: Stuart Bates

Gartner voorspelt dat de wereldwijde uitgaven voor informatiebeveiliging in 2019 meer dan 124 miljard dollar zullen bedragen.
Het begrijpen van het snel evoluerende cyberbeveiligingslandschap is belangrijk om uw bedrijf succesvol te beschermen tegen de voortdurende uitbreiding van geavanceerde cyberaanvallen.

Hoe beslis je wat je nodig hebt om je Cyber Security te versterken?

Stuart Bates, Head of Technology and Solutions bij Infradata, licht aspecten toe van de decision journey voor Cyber Security en belangrijke zakelijke factoren waarmee rekening moet worden gehouden.

 

Infradata aanwezig op 7 november

De laatste trends op het gebied van Cyber Security en Cloud Networking

Op woensdag 7 november praten onze security experts je bij over de laatste trends en ontwikkelingen. Infradata is van 13:35 uur tot 13:50 uur te vinden in Room CCIB - ITxpo Stage 1. Mis het niet!

Gartner Symposium ITxpo 2018 Barcelona

Uw IT heeft transformatie nodig

Deskundig advies

Maak met vertrouwen kritische beslissingen. Luister naar nieuwe en innovatieve IT-trends zoals machine learning, internet of things, blockchain en de voordelen van kunstmatige intelligentie.

Inspiratie

Ontdek nieuwe kansen om waarde te leveren. Leer van visionairen en buitenbeentje denkers die verrassende verbindingen tussen leven, zaken, leiderschap en technologie zullen onthullen.

Praktische oplossingen

Identificeer uw belangrijkste technologiepartners. Vergelijk de veranderende technologie die de meeste waarde toevoegt aan uw bedrijf.

Peer networking

Inspireer en laat je inspireren. Breid je netwerk uit met andere collega's van IT-leiderschap en ontdek face-to-face antwoorden op gedeelde uitdagingen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer