Ontmoet Infradata

InfoSecurity 2018 Nederland

InfoSec beurs Utrecht

31 oktober 2018 - 1 november 2018

Utrecht - Jaarbeurs, Hal 1

Infosecurity.nl is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional.

Infosecurity.nl 2018 in combinatie met Data & Cloud Expo

Op 31 oktober en 1 november 2018 zullen wederom de deuren van Infosecurity.nl voor je geopend zijn! Ook deze editie vindt u op de beurs de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma met diverse keynote sessies, naast de gebruikelijke beursvloer. In 2018 vormt Infosecurity.nl wederom een beurscombinatie met het event Data & Cloud Expo.

Thema 2018: Quantified World - intelligente en veilige connecties voor iedere organisatie

Organisaties hebben inmiddels digitale businessmodellen omarmt en maken zich klaar voor een nieuwe digitale wereld waarin connected data de norm is. Een Quantified World staat voor algoritmisch gedreven organisaties waarbij cloud, IoT, machine learning en artificial intelligence belangrijke drijvers zijn en slimme security essentieel is.

Quantified staat voor het verzamelen en meten van zoveel mogelijk data. Data die uiteindelijk verbonden wordt aan mens en organisatie. Technologie wordt steeds meer geïntegreerd in onze business en bepaald of deze succesvol is, kan groeien en blijft bestaan. Zo kan een slechte security direct gevolgen hebben voor het ecosysteem. Denk aan ziekenhuizen die geen operaties kunnen uitvoeren, diensten die niet kunnen worden afgesloten en logistieke processen die staken. Dat alles ‘blijft draaien’ is crucialer dan ooit. Heeft jouw business de infrastructuur op orde zodat uw business 24/7 functioneert? Doe je dat volgens de juiste en nieuwe Europese privacyrichtlijnen? En kan je snel flexibel opschalen wanneer nodig?

De toekomst staat voor de deur. Ben je klaar voor een ‘Quantified World’? Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2018 helpen je op weg! Stap in de wereld van netwerken, blockchain, security by design en anything as a service. Kom op 31 oktober en 1 november 2018 naar Jaarbeurs in Utrecht en ontdek de grenzeloze mogelijkheden in data, cloud en security.

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer