Exclusief evenement

Haringparty

Lancering iVEA design en introductie strategische partners.

13 juni 2019

Den Haag - Encore by Simonis

Ben jij IT-manager bij een grote organisatie of internationale onderneming? Zet dan donderdag 13 juni alvast in je agenda!

We nodigen je graag uit voor een exclusieve haringparty, bij restaurant Encore by Simonis aan de jachthaven van Scheveningen. Tijdens dit evenement introduceren we ons iVEA Validated Enterprise Architecture design en laten we je graag kennismaken met diverse strategische technologiepartners. Geniet van internationale cuisine, live entertainment en natuurlijk de beste Hollandse nieuwe haring!

Hèt evenement over IT-infrastructuur voor de moderne Enterprise deze zomer!

Met het Validated Enterprise Architecture design levert Infradata een best-of-breed integrated and secure design. Een unieke architecture blueprint op basis van best practices wereldwijd. Binnen dit ontwerp komen alle elementen van Cloud, Security en Networking voor de enterprise samen. Ontmoet marktleidende spelers in de IT-markt op een informele manier en leg de basis voor een toekomstbestendige IT infrastructuur voor jouw organisatie.

Programma:

17:00 uur | ontvangst begane grond Encore Events
17:30 uur | aanvang diner + kick-off presentatie
20:00 uur | einde haringparty

Praktische informatie:

Datum: donderdag 13 juni 2019
Locatie: Encore by Simonis, privézaal inclusief bar en terras
Adres: Dr. Lelykade 5, 2583 CL Den Haag
Parkeren: parkeergarage Havenkwartier, direct tegenover locatie

Strategische technologie partners

Equinix

F5 Networks

Palo Alto Networks

Juniper Networks

Forcepoint

Vocal DJ Jennifer Cooke maakt opwachting

Jennifer Cooke is vocalist, DJ en songwriter. Ze heeft met verschillende Nederlands en internationale artiesten gewerkt, waaronder Alain Clark, Glennis Grace, Leona Lewis, Kelly Rowland en vele anderen! Naast haar live show treedt Jennifer ook op bij grote House Dj’s als: Gregor Salto, DJ Chuckie en Roog en bij grote festivals en evenementen als Hed Kandi, clubs en besloten feesten. Ze weet altijd het publiek op te zwepen met haar energieke verschijning en zorgt er voor dat iedereen de tijd van zijn leven heeft.

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer