Global Experience-First Networking Summit 2021

Ontdek Experience-First Networking

22 april 2021

Het netwerk is een kritiek aspect van het dagelijks leven geworden. Dat betekent dat de eisen die aan netwerken worden gesteld de verwachtingen van het verleden ver hebben overtroffen. Van iedereen die meer vertrouwt op wi-fi prestaties thuis, tot technici die bedrijfskritische netwerken beheren, het netwerk van de toekomst moet superieure ervaringen leveren voor elke operator, gebruiker en apparaat. Kom naar de Global Summit om meer te weten te komen.

Global Summit 2021 Juniper networks

Keynotes

Rami Rahim, CEO, Juniper Networks

Experience-First Networking

Juniper leidt de industrie in het leveren van de best mogelijke ervaring voor zowel network operators in de praktijk die ons verbonden houden, als eindgebruikers die het wereldwijde netwerk gebruiken om te leren, levensreddend onderzoek te doen, en de economie draaiende te houden.

John Grotzinger, Chief Scientist And Head Of Strategic Planning/Mars Rover Mission, NASA JPL

Mars Rover Mission: Challenges, Teamwork, & Leadership

De spectaculaire landing van de Curiosity rover op Mars was een ongekende technische prestatie. In zijn toespraak deelt Dr. John Grotzinger zijn inzichten over de verkenning van het onbekende, de bekwaamheid van spitstechnologie, en de unieke managementstrategieën om toezicht te houden op honderden personeelsleden die in 13 verschillende landen werken en allen onder intense druk opereren.

Meer informatie over het programma, de sprekers en de sessies op de Global Summit van Juniper Networks

Ontdek meer

Zorg dat je erbij bent!

Datum: 22 april 22
Tijd: 14:00 uur CEST – EMEA

Aanmelden

Juniper Networks Global Summit 2021

Datum: 22 april, 2021
Tijd: 14:00 uur CEST – EMEA

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer