Exclusief evenement

De Ryder Cup 2018

Where legends are forged.

27 september 2018 - 30 september 2018

Paris, France - Le Golf National

In 2018 wordt de Ryder Cup pas voor de tweede keer in zijn geschiedenis gehouden in continentaal Europa. Le Golf National in Frankrijk organiseert de tweejaarlijkse wedstrijd op zijn spectaculaire L'Albatros-baan. Na de recente ingrijpende verbouwingen wordt de golfbaan een ware test voor de capaciteiten van beide teams en heeft het een enorme reputatie bij 's werelds beste spelers en Ryder Cup-sterren. Gelegen op ongeveer 2 kilometer ten zuidwesten van Parijs, is de spectaculaire baan een van de beste ter wereld voor toeschouwers en wordt consequent gerangschikt in Europa's toptien golfbanen.

Beste golfers uit Amerika en Europa concurreren

Tijdens dit tweejaarlijkse evenement strijden de beste golfers uit Amerika en Europa tegen elkaar. Onder golfliefhebbers is The Ryder Cup een populair evenement. De vraag naar tickets is altijd groter dan het aanbod.

Volledig verzorgd golfevenement

We zullen speciale relaties van Infradata uitnodigen om deel te nemen aan dit unieke golfevenement. Infradata biedt een volledig verzorgd pakket inclusief hotelovernachtingen en maaltijden.

Samuel Ryder Club

Onze gasten zullen verblijven in de Samuel Ryder Club van vrijdag 28 september 2018 tot en met zondag 30 september 2018. Het is een informele club met een unieke sfeer. Live verslagen van de wedstrijden zijn te zien via schermen in de Samuel Ryder Club. Gasten kunnen genieten van een drankje in de sfeervolle bar. Ook op culinair gebied zullen gasten niets tekort komen. Ontbijt, drankjes, lunch en snacks worden volledig verzorgd.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer