Webcast

DataCenter Thursday BeNeLux

Juniper Networks' datacenter propositie - schaalbaar en flexibel voor elk datacenter!

16 september 2021 - 9 december 2021

Aanvulling op een marktleidende propositie

Juniper Networks is drie jaar op rij benoemd tot leider in het Gartner Magic Quadrant voor Data Center en Cloud Networking. Juniper Networks heeft een bewezen track record en heeft met de recente overname van Apstra zijn marktleidende propositie aangevuld met een leider in intent-based networking en geautomatiseerde closed-loop assurance. Apstra voegt netwerkautomatisering op basis van een open, multivendor architectuur toe aan Juniper's Data Center networking portfolio.

De gecombineerde ervaring van de twee bedrijven levert een bewezen open, programmeerbare en zeer schaalbare oplossing voor next-generation datacenters en cloudnetwerken, waarmee klanten de duidelijkste en snelste weg wordt geboden om het datacenter te automatiseren en AI-gedreven operaties te introduceren.

Zien is geloven

In een uur tijd word je geïntroduceerd in de Juniper Networks Datacenter visie, propositie en architecturen. Omdat Juniper Networks sterk gelooft in zien is geloven, zal een groot deel van de sessie gebruikt worden om de Apstra oplossing voor closed-loop automatisering en assurance te demonstreren.

Over de webcast

  • Wanneer: 16 september and 9 december
  • Hoe laat: 09:00 tot 10:00
  • Taal: Engels
  • Presentatoren: Ivo Bottenheft, system engineer & Bart Gebruers, system engineer

Meld je aan

Juniper Networks

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer