Event

Cyber Security Experience 2018

Be part of the solution

29 november 2018

Nieuwegein - NBC

Er waren er nooit eerder zoveel Cyber Security incidenten dan vandaag de dag. Cyber Security, IT security en informatiebeveiliging is dan ook niet meer weg te denken uit de moderne economie. Investeringen stijgen en tegelijkertijd groeit aandacht voor de beveiliging van data en netwerksystemen. 

De Cyber Security Experience 2018 brengt Security Professionals samen om te leren van elkaar. Ervaringen delen is waar het om draait tijdens de Cyber Security Experience.

Ontmoet Infradata tijdens de Cyber Security Experience 2018 in Nieuwegein

Tijdens de Cyber Security Experience wordt een veelzijdig programma aangeboden dat bestaat uit onder andere talkshows, een interactieve Cyber Security Game, een live Benchmark en Cyber Sessions (Ronde Tafel sessies). Daarnaast maakt het netwerkplein waar veel ontmoetingen plaatsvinden een belangrijk onderdeel uit van het programma met bijvoorbeeld een meet the speaker stage en ingeplande 1-op-1 gesprekken. 

Ontmoet Cyber Security experts van Infradata tijdens het invite-only evenement, of plan een afspraak in. Bezoekek eveneens de presentatie van onze Cyber Security expert over Cyber Security trends in 2018 en 2019.  

Tijdens dit veelzijdig event heeft de deelnemer de mogelijkheid om een op maat gesneden advies te krijgen van Infradata en om een programma samen te stellen waarin hij zelf een belangrijke bijdrage kan leveren in de vele interactieve onderdelen.

Let op: Deelname is alleen kosteloos voor (senior) spcialisten en professionals werkzaam bij eindgebruikersorganisaties. Meld je bij ons aan voor toegang. 

Beleef Cyber Security 

Na de Cyber Security Experience 2018:

  • Weet je met welke bedreigingen je rekening moet houden, nu en in de toekomst
  • Weet je welke verantwoordelijkheid de overheid en koepelorganisaties nemen op het gebied van Cyber Veiligheid. 
  • Ben je een schat aan ervaring rijker door de gesprekken met de ruim 200 andere security professionals.
  • Weet je uit eerste hand hoe kwetsbaarheden in jouw organisaties worden blootgelegd door hackers. 
  • Weet je met welke bedreigingen je rekening moet houden, nu en in de toekomst én hoe je je hiertegen kunt wapenen. 
  • Kun je het bewustzijn binnen je organisatie verhogen en weet je hoe anderen dit hebben gedaan. 
  • Weet je hoe jouw organisatie zich verhoudt ten opzichte van andere organisaties. 

Michiel Steltman dagvoorzitter Cyber Security Experience 2018

Michiel Steltman zal zijn podiumervaring gebruiken om sprekers op hun gemak te stellen zonder zijn kritische en nieuwsgierige blik te verliezen. “Een informatieve en inspirerende dag om je eigen kennis te herijken en aan te vullen met goede ideeën van vakgenoten", aldus Michiel Steltman over het congres. 

Meer informatie

Wil je meer weten over dit evenement of andere Infradata evenementen, zoals bijvoorbeeld inschrijvingsvoorwaarden? Neem dan direct contact op!

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer