Cyber Security & cloud Expo 2019

De beveiligingsbehoeften van toekomstige technologie verkennen

19 juni 2019 - 20 juni 2019

Amsterdam - RAI Amsterdam

De Cyber Security & Cloud Expo Europe 2019 biedt onderdak aan twee dagen topdiscussie rond cyberbeveiliging en cloud, en de impact die deze hebben op sectoren als overheid, energie, financiële diensten, gezondheidszorg en meer.

Aangekomen in de RAI, Amsterdam op 19 en 20 juni, is het Cyber Security & Cloud-evenement samen met de IoT Tech Expo, AI & Big Data Expo en Blockchain Expo, zodat u de convergentie van deze technologieën op één plek kunt verkennen.

De conferentie-agenda Cyber Security & Cloud belicht de meest innovatieve ontwikkelingen in technologieën die van invloed zijn op deze gebieden. Er zullen case-study's uit het echte leven en paneldiscussies van experts zijn in de speciale tracks Enterprise Cybersecurity, Cyber Intelligence, Regulation en Compliance en Developing Cloud Security Solutions.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit evenement of andere Infradata evenementen, zoals bijvoorbeeld inschrijvingsvoorwaarden? Neem dan direct contact op!

Topics Covered

Ecosystem

Enterprise

Data Intelligence

Governance

Identity

Infrastructure

Privacy

Security

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer