Evenement

CloudFest 2019

Work Hard, Play Hard

23 maart 2019 - 29 maart 2019

Rust - Europa-Park, Germany

Laten we het nog eens doen!

Welkom bij CloudFest 2019 - alles wat je leuk vond aan WHD.global, alleen groter, vetter en weerspiegelde het hele cloud-ecosysteem. Het is een plek waar partners en deelnemers net zo goed deel uitmaken van het programma als de inspirerende sprekers die het podium betreden. CloudFest omarmt en viert de cloudindustrie en presenteert alles wat nieuw en opwindend is in technologie en internetinnovatie. Sluit je aan bij een plek waar gelijkgestemde denkers en visionairs samenwerken om de cloud-industrie vooruit te helpen.

Infradata op CloudFest 2019

In de afgelopen vijftien jaar is CloudFest uitgegroeid tot de grootste en meest effectieve reeks van wereldwijde evenementen gericht op leidinggevenden in het ecosysteem van internetinfrastructuur. Naast onze aanwezigheid op CloudFest 2019, zal onze Cyber ​​Security-expert Remco Hobo ook een keynote-presentatie geven. Net als vorig jaar is Infradata ook aanwezig op CloudFest 2019 met een eigen stand, waar onze cloud-, netwerk- en beveiligingsspecialisten u informeren over de nieuwste trends, mogelijkheden en diepgaande oplossingen op het gebied van cloudservices en netwerkinfrastructuur.

Je kunt ons vinden bij stand C01!

Hyperscaling in Hyperdrive

Hyperscalers groeien in een exponentieel tempo en zullen naar verwachting tegen 2021 bijna 70 procent van de IaaS-markt bedienen, een opmerkelijke opleving van 50 procent in 2016. * Aangezien het technologielandschap blijft evolueren en de gebruikersbehoeften veranderen, zullen deze grootschalige operatoren zijn het gezicht van de markt aan het hervormen, het opschalen van operaties die klaar zijn om een ​​van de meest fundamentele problemen van de industrie op te lossen - complexiteit. Wij zijn van mening dat het nu de tijd is voor dienstverleners om de geweldige mogelijkheid voor hen te zien door zich aan te passen aan deze essentiële drijfveren van de infrastructuur en partnerships te ontwikkelen die zijn uitgerust om uw bedrijf in de toekomst fundamenteel te laten groeien. Daartoe zal CloudFest in 2019 onze conferentie richten op het centrale thema van hyperscale enablement. Hier kunt u verwachten het bedrijf te mengen met een handvol van de meest wereldwijd erkende hyperscale operatoren die klaar staan ​​om de kansen te delen die er zijn voor aanbieders in de kanaalsamenwerkingsruimte, terwijl ze de beste praktijkstrategieën schetsen over hoe ze op een winstgevende manier kunnen samenwerken.

Ontmoet onze executives en architecten

Ontmoet onze executives en lead architecten in cyber security en cloud networking. Schrijf je in en plan je gepersonaliseerde sessie tijdens het evenement.

Vul je gegevens in. We kijken er naar uit je te ontmoeten. 

Remco Hobo, Infradata Solutions Architect

Donderdag om 10:05 - 10:25 uur @ The Main Forum

Remco Hobo, Infradata Solutions Architect, geeft op donderdag een keynote-presentatie. Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam is Remco altijd een hands-on netwerkingenieur geweest. Sinds 2011 is hij werkzaam bij Infradata voor het uitvoeren van talloze Cyber ​​Security-projecten. Van het ontwerpen en bouwen van verschillende datacenternetwerken tot het beveiligen van grote telecomproviders. In zijn huidige functie van Solutions Architect houdt Remco zich vooral bezig met complexe beveiligingsvraagstukken en beveiligingsoplossingen.

Hosting in het hyperscale tijdperk
De hostingwereld maakt moeilijke tijden door, steeds meer werklasten worden naar de cloud verplaatst. Met hun flexibele en snelle servicecreatie winnen de XaaS-providers snel terrein. Voor hostingproviders is echter niet alles verloren. Met de juiste strategie en omvang kunnen datacenters nog steeds gedijen in dit tijdperk van cloudtransformatie. Als netwerk-, cloud- en beveiligingsspecialist deelt Infradata zijn visie voor de komende jaren om datacenters te helpen hun strategie aan te passen voor toekomstige overleving.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer