Evenement

CloudFest 2019

Work Hard, Play Hard

23 maart 2019 - 29 maart 2019

Rust - Europa-Park, Germany

Laten we het nog eens doen!

Welkom bij CloudFest 2019 - alles wat je leuk vond aan WHD.global, alleen groter, vetter en weerspiegelde het hele cloud-ecosysteem. Het is een plek waar partners en deelnemers net zo goed deel uitmaken van het programma als de inspirerende sprekers die het podium betreden. CloudFest omarmt en viert de cloudindustrie en presenteert alles wat nieuw en opwindend is in technologie en internetinnovatie. Sluit je aan bij een plek waar gelijkgestemde denkers en visionairs samenwerken om de cloud-industrie vooruit te helpen.

CloudFest

In de afgelopen vijftien jaar is CloudFest uitgegroeid tot de grootste en meest effectieve reeks van wereldwijde evenementen gericht op leidinggevenden in het ecosysteem van internetinfrastructuur. Onze grootste wens is elk jaar om een ​​ervaring te bieden die groter en beter is dan een jaar eerder, om de meest memorabele ervaringen aan onze deelnemers te brengen en de meeste waarde aan onze sponsors. We zijn ervan overtuigd dat 2019 de lat opnieuw zal opheffen.

Hyperscaling in Hyperdrive

Hyperscalers groeien in een exponentieel tempo en zullen naar verwachting tegen 2021 bijna 70 procent van de IaaS-markt bedienen, een opmerkelijke opleving van 50 procent in 2016. * Aangezien het technologielandschap blijft evolueren en de gebruikersbehoeften veranderen, zullen deze grootschalige operatoren zijn het gezicht van de markt aan het hervormen, het opschalen van operaties die klaar zijn om een ​​van de meest fundamentele problemen van de industrie op te lossen - complexiteit. Wij zijn van mening dat het nu de tijd is voor dienstverleners om de geweldige mogelijkheid voor hen te zien door zich aan te passen aan deze essentiële drijfveren van de infrastructuur en partnerships te ontwikkelen die zijn uitgerust om uw bedrijf in de toekomst fundamenteel te laten groeien. Daartoe zal CloudFest in 2019 onze conferentie richten op het centrale thema van hyperscale enablement. Hier kunt u verwachten het bedrijf te mengen met een handvol van de meest wereldwijd erkende hyperscale operatoren die klaar staan ​​om de kansen te delen die er zijn voor aanbieders in de kanaalsamenwerkingsruimte, terwijl ze de beste praktijkstrategieën schetsen over hoe ze op een winstgevende manier kunnen samenwerken.

Ontmoet onze executives en architecten

Ontmoet onze executives en lead architecten in cyber security en cloud networking. Schrijf je in en plan je gepersonaliseerde sessie tijdens het evenement.

Vul je gegevens in. We kijken er naar uit je te ontmoeten.