Evenement

Cloud Security and Connectivity

The Missing Link in your Journey to the Cloud

28 maart 2019

Amsterdam - Startup Village (naast Equinix AM3)

Zet donderdag 28 maart in je agenda! Want dan verzorgen Infradata en Equinix hét event over cloud security en connectivity onder de noemer: The Missing Link in your Journey to the Cloud.

Unieke praktijkervaringen van Cloud Security experts

De Cloud is een niet meer weg te denken onderwerp binnen organisaties. Cloud applicaties zorgen voor schaalvoordelen en kansen om nieuwe business te genereren. Wij merken daarentegen ook dat er veel onduidelijkheid heerst over aanverwante onderwerpen.

  • Want hoe zorg je voor een veilige en werkbare migratie naar een cloud-omgeving?
  • Hoe bescherm je data in de cloud?
  • Welke opties worden omtrent cloud-oplossingen aangeboden?

Samen met Equinix richten wij ons daarom niet alleen op cloud connectivity, maar besteden wij met ervaren specialisten aandacht aan alle aspecten van Cloud Security.

Ontmoet experts met unieke ervaring op het gebied van cloud networking en security en ontdek welke ontbrekende schakels de transitie naar de cloud en digitale transformatie kunnen dwarsbomen.

Tijdens het evenement zal een aansprekende organisatie eveneens ervaringen op dit gebied delen.

Schrijf je nu in!

Event partner

Equinix is ​​de grootste IBX-datacenter- en colocation provider ter wereld en biedt de snelste application performance, de laagste latency routes  wereldwijd en een digitaal ecosysteem voor financial, content of rich-media-, enterprise- en cloud networks.

Gastspreker

Internetsocioloog, schrijver en presentator Chris van 't Hof

Niemand minder dan Chris van 't Hof zal deze middag een presentatie verzorgen. Chris van 't Hof is internetsocioloog, schrijver en presentator.

Met een opleiding in elektrotechniek en sociologie heeft hij veel onderzoek gedaan naar maatschappelijke vraagstukken rondom ICT-gebruik, onder andere bij RAND Europe, de Ithaka Media Groep en het Rathenau Instituut.

In 2015 publiceerde hij zijn achtste boek: "Helpende hackers", dat in 2016 ook uitkwam in het Engels als "Helpful Hackers". Eerder verschenen van zijn hand o.a.: “De Digitale Generatie”, “Check in / Check out. The Public Space as an Internet of Things”, "RFID and Identity Management in Everyday Life" en “Voorgeprogrammeerd. Hoe internet ons leven leidt.”

Locatie: Startup Village

Amsterdam Science Park

Startup Village Amsterdam is ontworpen door de Nederlandse architect Julius Taminiau en is een broedplaats voor nationaal en internationaal talent dat onderneemt. In de vrachtcontainers zitten startups en uiteraard is het ‘dorp’ ook ingericht met plekken om te netwerken.