Evenement

Cloud Security & Connectivity

The Missing Link in your Journey to the Cloud

28 maart 2019

Amsterdam - Startup Village (naast Equinix AM3)

Zet donderdag 28 maart in je agenda! Want dan verzorgen Infradata en Equinix hét event over cloud security en connectivity onder de noemer: The Missing Link in your Journey to the Cloud.

Unieke praktijkervaringen van Cloud Security experts

De Cloud is een niet meer weg te denken onderwerp binnen organisaties. Cloud applicaties zorgen voor schaalvoordelen en kansen om nieuwe business te genereren. Wij merken daarentegen ook dat er veel onduidelijkheid heerst over aanverwante onderwerpen

  • Want hoe zorg je voor een veilige en werkbare migratie naar een cloud-omgeving?
  • Hoe bescherm je data in de cloud?
  • Welke mogelijkheden heb ik om te connecteren met de Cloud?
  • Waar moet ik op letten in het enorme aanbod van Cloud oplossingen?

Samen met Equinix en onze externe sprekers richten wij ons daarom niet alleen op cloud connectivity, maar besteden wij met ervaren specialisten aandacht aan alle aspecten van Cloud Security.

Ontmoet experts met unieke kennis en ervaring op dit gebied en ontdek welke ontbrekende schakels de transitie naar de cloud en digitale transformatie kunnen dwarsbomen. Tijdens het evenement zal een aansprekende organisatie haar ervaringen op dit gebied delen.

Deze middag is inclusief lunch met afsluitende borrel, ook krijg je de kans om een kijkje te nemen in één van de modernste Datacenters van Europa.

Event partner

Equinix is ​​de grootste IBX-datacenter- en colocation provider ter wereld en biedt de snelste application performance, de laagste latency routes  wereldwijd en een digitaal ecosysteem voor financial, content of rich-media-, enterprise- en cloud networks.

Programma

12:00 - 13:00 Inloop/lunch

13:00 - 13:15 Opening
Chris van 't Hof | Presentator en organisator | Hack Talk

13:15 - 13:45 Cloud Connectivity
Rick Mur | Co-Founder & CTO | GNX

13:50 - 14:20 Cloud Fabric
Michel Ludolph | Global Solutions Architect | Equinix

14:25 - 14:45 Break

14:45 - 15:15 Cloud Security
Jan-Willem Keinke | Cloud Solution Architect | Infradata

15:20 - 15:50 Coolblue en de Cloud
Leon Teheux | Team lead Infrastructure & Databases | Coolblue

15:55 - 16:30 Break out: Cyber ellende was nog nooit zo leuk
Chris van 't Hof | Presentator en organisator | Hack Talk

15:55 - 16:30 Break out Datacenter Tour Equinix

16:30 - 18:00 Afsluitende borrel met hapjes

The Missing Link in your Journey to the Cloud

Infradata en Equinix organiseren hét event over cloud security en connectivity

Sprekers

Chris van 't Hof - Presentator en organisator bij Hack Talk

Dagvoorzitter

Niemand minder dan Chris van 't Hof zal deze middag een presentatie verzorgen. Chris van 't Hof is internetsocioloog, schrijver en presentator. Met een opleiding in elektrotechniek en sociologie heeft hij veel onderzoek gedaan naar maatschappelijke vraagstukken rondom ICT-gebruik, onder andere bij RAND Europe, de Ithaka Media Groep en het Rathenau Instituut.

In 2015 publiceerde hij zijn achtste boek: "Helpende hackers", dat in 2016 ook uitkwam in het Engels als "Helpful Hackers". Eerder verschenen van zijn hand o.a.: “De Digitale Generatie”, “Check in / Check out. The Public Space as an Internet of Things”, "RFID and Identity Management in Everyday Life" en “Voorgeprogrammeerd. Hoe internet ons leven leidt.”

 

Rick Mur - Co-Founder & CTO bij GNX

Cloud Connectivity

Rick Mur is al sinds zijn 18e diep verbonden met netwerk technologie en met 4 CCIE en 2 JNCIE titels zeer ervaren in alle aspecten van het netwerk. Na carrières bij Cisco en Juniper Networks, nu als CTO van Globalnetx (GNX) verantwoordelijk voor het uitrollen van internationale SDWAN netwerken met de connectiviteit wereldwijd. Hij zal een presentatie geven over Cloud Connectivity.

Gebruikers vanuit elke plek toegang geven tot hun data in elke vorm van cloud is de grootste netwerk uitdaging die er ooit is geweest. Technologie als SDWAN maakt het mogelijk elke vorm van connectiviteit te gebruiken. Welke provider is de juiste, hoe om te gaan met internationale connectiviteit, hoe helpt automatisering hierbij en hoe lock-in te voorkomen? Op onder andere deze vragen krijg je tijdens zijn presentatie antwoord.

 

Michel Ludolph - Global Solutions Architect bij Equinix

Cloud Fabric

Connectiviteit wordt meer en meer belangrijk om een succesvolle digitale transformatie uit te kunnen voeren. Directe verbindingen met klanten, partners, leveranciers, interne gebruikers en cloud providers zoals bijvoorbeeld Microsoft, Amazon en Google zijn nodig om snel en betrouwbaar data uit te wisselen. Equinix heeft een unieke propositie om deze connectiviteit wereldwijd te regelen. Met meer dan tweehonderd datacenters (52 markten verspreid over 5 continenten) is Equinix de wereldwijde backbone voor een groot aantal cloud providers

 

Jan-Willem Keinke - Cloud Solution Architect bij Infradata

Cloud Security

Cloud providers zijn verantwoordelijk voor de beveiliging van hun clouddiensten, maar de beveiliging is voor bedrijven op deze manier niet standaard geregeld. Als klant ben je namelijk zelf verantwoordelijk voor het juist inrichten en beveiligen van je omgeving, daarbij moet je voldoen aan regelgevingen en beveiligingsstandaarden. Organisaties moeten dit ook aantoonbaar kunnen maken. Hoe is je toegangscontrole ingericht, wordt er gebruik gemaakt van encryptie en welke data is waar opgeslagen in de clouddienst. Jan-Willem Keinke zal je tijdens zijn presentatie bijpraten over alles op het gebied rondom cloud security.

 

Leon Teheux - Team lead Infrastructure & Databases bij Coolblue

Coolblue en de Cloud

Coolblue is een Nederlands e-commercebedrijf dat in 1999 werd opgericht door Pieter Zwart, Paul de Jong en Bart Kuijpers. Het bedrijf exploiteert een van de grootste webshops in de Benelux en heeft daarnaast 6 fysieke winkels en een eigen bezorgdienst. Leon Teheux is met zijn team verantwoordelijk voor het bouwen, onderhouden en verbeteren van de datacenter-omgevingen en de verschillende on-prem en cloud gehoste databases die Coolblue ondersteunen. Leon zal in zijn presentatie ingaan over zijn ervaringen met Coolblue en de cloud.

Locatie en route

Startup Village

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer