Professional Services

Wireless Assessments

Laat draadloze netwerken echt tegemoetkomen aan de bedrijfsbehoeften

Draadloze technologieën hebben zich enorm ontwikkeld de afgelopen tien jaar. Toch zien technici zich nog wekelijks, misschien zelfs dagelijks, geconfronteerd met problemen op het gebied van interferentie, uitval, matige snelheden en beveiliging. En ongeacht of het om Wi-Fi of 4G/5G gaat, zijn moderne draadloze architecturen van invloed op vrijwel alle technologieën die binnen bedrijven worden gebruikt; de cloud, mobiele apparaten en beveiliging.

Door strakke planningen voor digitale transformatie staan IT-afdelingen al onder behoorlijke druk. Dat maakt het lastiger om te identificeren waar jouw draadloze netwerk toekomstbestendig kan worden gemaakt zonder belangrijke bedrijfsactiviteiten te verstoren.

Precies daarmee helpen de specialisten van Infradata. Zij voeren ter plekke een uitgebreide assessment uit van jouw draadloze netwerkarchitectuur en voorzien je van een uitgebreide rapportage over de volgende onderwerpen:

  • Architectuur-, omgevings- en configuratiefactoren die een belangrijke rol spelen bij alle problemen met signalen en broadcastfrequenties, en advies voor het oplossen daarvan.
  • Kritieke problemen met de Wi-Fi-beveiliging, kanaalconflicten, opstoppingen enzovoort.
  • Welke volgende stappen er nodig zijn voor het ontwerpen van een goed beveiligd, schaalbaar netwerk, dat ondersteuning biedt voor uw bedrijfsdoelstellingen en mobiliteit van medewerkers.
  • Een evaluatie van de configuratie van SSID's, gebruikerstypen, beleidsbeheer en authenticatie in het draadloze netwerk.
  • Een evaluatie van de draadloze beveiliging bij de aansluiting op het bekabelde netwerk.
  • Belangrijke aanbevelingen voor het draadloze netwerk.

 

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Evalueer jouw draadloze netwerk samen met onze specialisten

De wireless technologie-experts van Infradata helpen vooraanstaande bedrijven bij de digitale transformatie met baanbrekende draadloze netwerkarchitecturen, technologieën en prestaties. Onze klanten, van succesvolle retailers tot wereldwijd bekende industriële producenten en serviceproviders, beschouwen Infradata als go-to partner voor alles wat met draadloze netwerken te maken heeft. Praat vandaag nog met onze specialisten en vraag een assessment aan!

Overzicht van problemen met toegangspunten, draadloze beveiliging en prestaties en de oplossingen daarvoor

Blauwdruk op maat voor een veilige draadloze netwerkarchitectuur, opgesteld door technici van Infradata met ruim 20 jaar ervaring

Complete analyse van de hardware, oriëntatie en plaatsing van access points

Volledig geïmplementeerde en managed (of co-managed) services op het gebied van draadloze netwerken, indien gewenst

Inspectie van de bekabelingsinfrastructuur van access points

Network client en access point traffic handling

Gedetailleerde evaluatie van WLAN-ontwerp en -configuratie, inclusief datasnelheden, kanaalplanningsmethoden, instellingen voor energiebeheer en aantal gebruikte SSID's

En nog veel meer...

Ready to Talk?

Get in touch with us today!

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer