System Integration Services

Snel digitale infrastructuur op schaal uitrollen. Wereldwijd.

De datacenterinfrastructuur van je bedrijf is de basis waarop je innoveert en je kerndiensten levert. Moet je waardevolle resources investeren om die infrastructuur in te zetten? We kennen het systeemintegratieproces als geen ander, waardoor de engineers van onze klanten kunnen innoveren op gebieden die meer bedrijfswaarde bieden.

Sommige van de meest innovatieve en disruptieve bedrijven vertrouwen op onze systeemintegratie-services. Wanneer je succes je datacentercapaciteit op de proef stelt door nieuw toegevoegde niveaus en regio's, kan Infradata helpen met schalen.

Meer specifiek: we vereenvoudigen het hele proces van de implementatie van datacenterhardware, van ontwerp tot levering. Onze engineers helpen met productkeuze, ontwerp, projectmanagement, configuratieautomatisering, maatwerk, logistiek en nog veel meer. Je multi-vendor oplossing wordt geleverd aan het datacenter van je keuze, volledig geïntegreerd, geconfigureerd, getest en klaar voor gebruik.

Ons proces voor systeemintegratie

Ontwerp van de oplossing

Onze engineers en jullie IT-team werken samen om een zeer gedetailleerde ontwerpspecificatie op te stellen. In het samenwerkingsproces worden configuraties, netwerkapparaten, architectuurtekeningen, netwerkpoortmappings en meer gedefinieerd. Onze engineers leiden je door alle variabelen om een lijst van benodigde materialen en high level- en low level-ontwerpen op te stellen.

Sourcing en inkoop

Zodra de oplossingsontwerpen definitief zijn, gaat het productmanagementteam aan de slag. We hebben jaren geïnvesteerd in onze partnerrelaties om de best mogelijke kosten en doorlooptijden te krijgen - en support van wereldklasse. En wat misschien wel het mooiste is: we managen elk aspect en houden je bij elke stap op de hoogte.

Bouwen

Zijn de materialen op de locatie aangekomen, dan voert ons integratieteam al het werk uit, zodat je dat niet zelf hoeft te doen. Wij racken, bekabelen, labelen en personaliseren elk datacenterrek volgens je ontwerpspecificaties. Je hoeft geen gebruik te maken van eigen magazijnruimte of engineers. Logistiek en mankracht om jullie integraties uit te voeren zijn ons probleem.

Configureren, testen en valideren

Infradata automatiseert systeemconfiguratie-, componententest- en oplossingvalidatieprocessen om nauwkeurigheid en consistentie bij elke integratie te garanderen. We verzamelen ook de gegevens die worden gebruikt om de provisionering van je processen te stroomlijnen. Defecte onderdelen worden onmiddellijk op onze locatie vervangen, wat resulteert in kant-en-klare rekken en je team veel tijd bespaart.

Levering en ingebruikname

Zodra de integratie voltooid is, transporteren we de turnkey oplossing naar de locatie van je keuze. Rol ze gewoon op hun plaats, sluit stroom- en netwerkkabels aan en de systemen zijn binnen enkele minuten na aankomst klaar om waarde te leveren.

Van bestelling tot levering

PROJECTMANAGEMENT

Planning. Leveranciersmanagement. Logistiek. Met de systeemintegratie-services van Infradata zijn deze uitdagingen de verantwoordelijkheid van ons team. Elke opdracht omvat projectmanagement van begin tot eind. We houden je in real-time op de hoogte van de doorlooptijden van de leveranciers, de status van je werkorders en de leveringsdata, zodat je zelf op belangrijkere zaken kunt focussen.

KWALITEITSWAARBORGING

Wij zijn haast obsessief in het leveren van kant-en-klare datacenter-infrastructuren. Daarom heeft ons end-to-end kwaliteitscontroleproces honderden controlepunten gedurende het hele productieproces. Elke mijlpaal zorgt ervoor dat onze volledig geïntegreerde datacenterracks voldoen aan onze normen, en onze reputatie bevestigen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer