Hardware Lifecycle Management Services

Bereik betere IT equipment Lifecycle Management met een financieel geoptimaliseerd vernieuwingsproces.

Onze gestructureerde aanpak voor netwerk hardware beheer implementeert een op activa gebaseerde aanpak die prestaties en kostenbesparingen maximaliseert.

Door te begrijpen hoeveel risico jouw organisatie momenteel loopt als gevolg van verouderde networking hardware en hoeveel (indien aanwezig) risico er verminderd wordt door de investering, bepaal je of en wanneer verouderde netwerkapparatuur moet worden vervangen. Op welk punt in de levenscyclus van netwerkhardware moet deze hardware worden bijgewerkt of vernieuwd?

Loop voorop met Network Hardware Lifecycle Management

Van tijd tot tijd stoppen leveranciers met het leveren of ondersteunen van producten en diensten om een ​​aantal redenen. Denk bijvoorbeeld aan technologische innovaties die leiden tot nieuwe producten, productverbeteringen en verhoogde functionaliteit, of veranderingen in de marktvraag naar het product of veroudering van componenten die worden gebruikt om het product te bouwen.

IT en netwerk Lifecycle Management gaat niet alleen over regelmatige vernieuwingen, analyse van End of Life voor hardware en monitoring van End of Support. Een belangrijk element is het kunnen voorspellen van het einde van de productieve levenscyclus van jouw netwerkhardware, waardoor je vooruit kan lopen op anderen.

Een goede analyse en een effectieve planning stellen je onder andere in staat om kosten en waardevolle resources te besparen. Dat terwijl je de tijd verkort die nodig is om te zorgen voor de netwerkhardware die voorbij het hoogtepunt is. De aanbevolen vernieuwingscyclus voor netwerkhardware is niet meer dan 5 jaar. Langer wachten kan op de lange termijn zorgen voor meer kosten. Wanneer netwerkhardware de 3-jarige grens overschrijdt, kunnen switches, routers en andere netwerkapparatuur snel achteruitgaan. Kosten voor service calls die aan elke activa gekoppeld zijn, blijken regelmatig snel duurder te zijn dan het vooraf effectief plannen van het 'levenseinde' van het networking product.

Talk with an Expert

Speak with a solutions expert or architect. Give us a call or leave a message. Our team is ready for your business.

Infradata Network Lifecycle Management-proces

Infradata maakt een beoordeling van jouw netwerk, de gebruikers en workload, om de optimale hardware-vernieuwingsdatum en levenscyclus vast te stellen. Onze experts gaan verder dan het enkel adviseren over wanneer je met een hardware refresh moet starten. Wij helpen bij het plannen van de vernieuwing voor specifieke business units. Dit zorgt voor een efficiënte uitrol die plaatsvindt in een reeks budgetvriendelijke fasen. Het levenscyclus beheerproces stelt ons in staat om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes omtrent ontwerp, inkoop, implementatie, beveiliging en onderhoud, upgrades en het uiteindelijk selecteren van de beste optie voor dispositie van jouw netwerk- en IT-assets.

Procurement

Implementatie en uitrol

Netwerkbeveiliging, onderhoud en upgrades

Buitenbedrijfstelling, e-cyclus en verwijdering

Infradata Hardware Lifecycle Management

Haal het maximale uit Network Lifecycle Management

Neem contact op

Network Design en IT Architectuur

Met onze uitgebreide kennis en ervaring als internationale aanbieder van geïntegreerde networking oplossingen en managed services, bieden wij deskundig advies over EoL / EoS voor netwerkapparatuur, cloudnetwerken, datacenters, cyberbeveiliging en managed services. Infradata ondersteunt je bij het bepalen van de netwerkhardware en support requirements die nodig zijn. Daaranast helpt Infradata bij het selecteren van apparaten die het passen bij jouw network design, vereisten en budget.

IT Procurement

Infradata ondersteunt je niet alleen bij hardware-vernieuwing. Wij leveren ook gereviseerde apparatuur terwijl we samenwerken met OEM's om nieuwe apparatuur te leveren, volledig met software, licenties en garantiebehoeften. Door een effectief programma vorm te geven, een inventaris van alle IT-middelen te maken, in combinatie met aanvullende gegevens die nodig zijn om activa zoals garanties, onderhoudsstatus, upgrades en financiële informatie, stellen we IT-managers in staat om beter geïnformeerd te zijn als het gaat om het maken van IT inkoopbeslissingen.

Deployment en implementatie

Onze networking engineers helpen je bij het maken van een gestructureerde implementatiestrategie voor hardware-lifecycle management en een procesgericht implementatieplan. Zo haal je het meeste uit je bestaande netwerkactiva. Met een nauwkeurige inventaris van jouw apparatuur helpt Infradata je om de kosten voor vervangende apparatuur voor de volgende periode te projecteren. Hierdoor heb je de hele levenscyclus in één oogopslag inzichtelijk en kan je elk jaar passende plannen maken voor proactieve vervanging van netwerkapparatuur.

Netwerkbeveiliging, onderhoud en upgrades

Wij zijn gespecialiseerd in netwerkbeveiliging, virtualisatie / cloud, WAN / SD-WAN, cyberrisicobeoordelingen, opslag- en back-upservices en IT Pro-services. Grote organisaties staan ​​echter voor zeer specifieke uitdagingen en kunnen mogelijk meer budget aan innovatie besteden, door budget vrij te maken door een grondig Network Lifecycle Management-programma te doorlopen die hardware-upgrades en beëindiging van kostbare support verplichtingen realiseert.

Decommission, E-Cycle en verwijdering

Ontmanteling en herbestemming van bestaande networking hardware, inclusief verzending, aankoop en inruilopties. Infradata biedt Data Erasure en compliant recycling-services aan indien van toepassing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer