Cyber security hacking demonstratie

Ervaar hoe een hackers hun slachtoffers stap voor stap misleiden

In een tijd waarin digitalisering uitgebreider is dan ooit tevoren, zijn digitale assets steeds vaker waardevoller dan fysieke middelen. Elke dag zijn er wel nieuwsberichten over digitaal gestolen patenten of intellectueel eigendom, of over netwerken die op afstand uitgeschakeld of geïnfecteerd zijn en over bankrekeningen die leeggetrokken worden. Hackers opereren succesvol en winstgevend op afstand, binnen een veilige zone en vanaf onbekende locaties. Hierdoor is het moeilijk om ze te pakken te krijgen, terwijl ze zich blijven richten op diezelfde netwerken, industriële besturingssystemen, webapplicaties, data storage systemen en nog veel meer.

Het is dan ook essentieel om de anatomie van een hackcampagne te verkennen en doorgronden, om jezelf succesvol te verdedigen tegen hack-aanvallen. Welke stappen worden er gezet om aanvallen uit te voeren? Hoe doordringen hackers netwerken en halen ze in stilte informatie op die van levensbelang is voor je bedrijf?

De Infradata Cyber ​​Security Hacking Demonstratie

Tijdens onze demosessie bezoekt Infradata uw organisatie en toont alle fasen van een hackcampagne. Vanaf de eerste scoutingacties van de beoogde klant tot de uitvoering van de aanval, helemaal tot aan het uiteindelijke doel van de hacker.

Onze presentatie is gebaseerd op een theoretisch model, onze real-life ervaringen en voorbeelden waarmee we in het veld werden geconfronteerd, aangevuld met een live hacking-demonstratie. Tijdens deze presentatie wordt elke stap van een hackercampagne in detail uitgelegd, inclusief hulpmiddelen die normaal voor elke activiteit worden gebruikt. Denk aan niet-technische hulpmiddelen zoals social engineering of dumpster-duiken. Hoe verder een hacker verder gaat in zijn campagne, des te meer de aanval afhankelijk is van technische tooling. Voor al deze stappen worden voorbeelden gegeven en de tooling die doorgaans wordt gebruikt, wordt uitgelegd. Doorgaans bestaat deze sessie uit een uur presentatie, gevolgd door 30 minuten Q & A met onze gecertificeerde experts.

Deze sessie is speciaal gemaakt voor managers en werknemers die geen sterke IT-achtergrond hebben, en ook niet weten hoe hackers aanvallen op organisaties uitvoeren. Desgewenst kan Infradata ook een diepe duiksessie organiseren voor personeel met een sterke technische achtergrond.

Plan vandaag nog een hacking-demonstratie op uw kantoor en ontmoet onze experts.

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Wil je meer weten?

Vraag nu aan!

Plan vandaag nog een demonstratie in aan bij jouw bedrijf

Leave message Call now Request Quote

Pagina delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer