Managed SIEM

Enterprise-grade SIEM om kritieke gegevens te beschermen en te beveiligen tegen steeds veranderende cyberdreigingen.

Maximaliseer detectie van bedreigingen met de nieuwste technologie voor event management en toegewijde cyberbeveiligingsexperts.

Naarmate je bedrijf groeit en de bedreigingen evolueren, vereist een effectieve beperking van veiligheidsrisico nu realtime monitoring van bedreigingen om volledige zichtbaarheid van netwerkactiviteit te bieden.

Managed SIEM, de managed detectie- en responsservice van Infradata, combineert beveiligingsinformatie en SIEM-technologie (Event Management) met toegewijde beveiligingsexperts om 24/7 netwerk- en endpoint bewaking en onderzoek van het netwerkverkeer van jouw organisatie te bieden.

Onze ervaren Security Operations Center (SOC) analisten zijn gecertificeerd voor het implementeren en beheren van een reeks SIEM-oplossingen. Onze experts zijn zeer bedreven in het identificeren van beveiligingsbedreigingen, waardoor jouw interne teams worden ontlast van de tijdrovende en complexe taak van het onderzoeken van realtime en historisch data. We analyseren netwerk en security events om echte bedreigingen van valse positieven te onderscheiden.

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Managed Security Services

Managed Security maakt gebruik van onze investering in hoogwaardige kennis, geavanceerde analyse en beveiligingsexpertise om consistente, herhaalbare en transparante services te bieden die geavanceerde bedreigingen identificeren en stoppen, en tegelijkertijd inzicht en statistieken bieden over de beveiligingshouding en trends.

Opgeleide en gecertificeerde ingenieurs voeren efficiënte, best practices en conforme veranderingsbeheerprocessen uit voor netwerken en beveiligingsapparatuur en -controles. Met behulp van uitgebreide informatie over bedreigingen optimaliseren analisten de toewijzing van schaarse middelen door zich te concentreren op bedreigingen en kwetsbaarheden die actief worden uitgebuit.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer