Global Managed SD-WAN

Verbeter je network met een flexibel, betrouwbaar en applicatie bewust SD-WAN

Verbeter de beschikbaarheid, beveiliging, controle en inzichten van het netwerk voor jouw organisatie.

Digitale transformatie stimuleert de vraag naar meer flexibiliteit in netwerken die bedrijven ondersteunen om superieure klantervaringen te bieden, veel sneller dan ooit tevoren. Steeds vaker maken klanten gebruik van cloud-gebaseerde applicaties in hun organisaties, maar deze behoeven veel bandbreedte en leggen extra druk op netwerken.

Traditionele WAN-architecturen zijn complex en statisch, afhankelijk van fysieke netwerkhardware met configuraties die vereist zijn op locaties van klanten. Dit maakt ze tijdrovend en kostbaar om te beheren. Daarom is Managed SD-WAN al snel een voorkeursoplossing voor het kostenefficiënt gebruiken van internet voor zakelijke connectiviteit. Er zijn verschillende belangrijke basiscomponenten die bij een SD-WAN horen, waaronder:

 • Mogelijkheid om meerdere vormen van connectiviteit te gebruiken inclusief breedband internet
 • Dynamische pad selectie/ routering
 • Zero-touch provisioning
 • Gecentraliseerd management
 • Dramatische kostenreductie

Waarom een Managed SD-WAN provider?

SD-WAN is ideaal voor troubleshooting voor applicaties in je netwerk. Het maakt ook applicatie-gebaseerde rapportage mogelijk. Beide werken het beste zonder of alleen payload encryptie. Overal in SD-WAN komen transformatieve technologieën en oplossingen tot leven. Denk aan service assurance, verbeterde netwerkprestaties en beschikbaarheid bijvoorbeeld.

De waarde van een fundamentele SD-WAN op zichzelf is duidelijk. Organisaties besparen niet alleen geld, maar profiteren ook van verhoogde zakelijke wendbaarheid en productiviteit van werknemers. Het stelt IT ook in staat om sneller nieuwe applicaties te implementeren en de time-to-value te versnellen.

De early adopters van SD-WAN zijn over het algemeen geavanceerde IT-organisaties, die een doe-het-zelf model voor SD-WAN kunnen toepassen. Met de volwassen wordende markt zijn nu minder technische organisaties klaar om SD-WAN in te zetten. In plaats van te vertrouwen op een doe-het-zelf-model, zoeken velen naar een beheerde SD-WAN-service. Omdat Managed SD-WAN kosteneffectief en flexibel is en een leverancier onafhankelijk software-gedefinieerd netwerk biedt met consistente, krachtige prestaties.

Aan de andere kant van het spectrum zien we SD-WAN as a Service, welke wordt geleverd door wereldwijde telecommunicatieproviders. In veel gevallen overwegen bedrijven een upgrade van MPLS naar SD-WAN as a Service, geleverd door dezelfde serviceprovider. Deze services hebben meestal een "one-size-fits-all" -profiel, met een gestandaardiseerde SD-WAN stack. In dit scenario kunnen internationale ondernemingen niet volledig profiteren van de voordelen van SD-WAN, vanwege beperkte flexibiliteit en controle.

Global Managed SD-WAN benefits

Lagere kosten en hogere applicatieprestaties

Studies tonen aan dat tot 40 procent van de totale IT-uitgaven wordt besteed aan terugkerende kosten van WAN-serviceproviders. Het beheren van de infrastructuur brengt kosten met zich mee, terwijl WAN-downtime en brownouts extra kosten voor organisaties met zich meebrengen.

Managed SD-WAN introduceert een virtuele netwerklaag waarmee organisaties op transparante wijze kosteneffectieve IPVPN-services kunnen combineren met traditionele (en duurdere) privékoppelingen, zonder dat dit leidt tot boetes voor verhoogde complexiteit of verminderde gebruikerservaring. Het toevoegen van extra bandbreedtecapaciteit is net zo eenvoudig als het toevoegen van een extra link en deze verbinden met de SD-WAN-router.

Verhoog de prestaties van je Cloud Apps

Dankzij geoptimaliseerde toegang en routes naar alle applicaties in de private, publieke en datacenter-cloud, verhoogt Managed SD-WAN de app-prestaties. Door applicatieprestaties te garanderen, kan je een dynamisch vereenvoudigd WAN maken met lagere kosten en netwerkbeheer naar de cloud verplaatsen, waardoor kostbare apparatuur op locatie en gedistribueerd beleidsbeheer worden beperkt. Het beheer van private hybrid WAN's wordt ook vereenvoudigd, vanwege het centraliseren van netwerkbeheer, orkestratie van bedrijfsbeleid en beveiliging.

Belangrijke Managed SD-WAN voordelen

 • Volledige managed service delivery: wij concentreren ons op je netwerk, zodat jij je kan concentreren op je bedrijf
 • 24x7 infrastructuur monitoring
 • End-to-end service assurance
 • Circuit management
 • Performance management
 • Change management
 • RMA support
 • Release management
 • Vendor onafhankelijk support
 • Snellere verwerking en een verbeterde ervaring voor eindgebruikers
 • Non-stop application delivery: brownouts behoren tot het verleden
 • Gegarandeerde real-time applicatie kwaliteit (ideaal voor video en VoIP)

Infradata: jouw vertrouwde Managed SD-WAN partner

Geografisch verspreide bedrijven hebben vaak honderden filialen die zijn verbonden met sites van hubs of hoofdkantoren. Om veiligheidsredenen wordt cloud-gebaseerd applicatieverkeer vaak van het filiaal over dure WAN-links naar een hub-site geleid voordat het wordt overgedragen aan internet. Dit is duur en vaak worden de prestaties aangetast als gevolg van WAN-bandbreedtebeperkingen op de filiaal en de toegevoegde latency van backhauling-verbindingen. Tegelijkertijd voert elke organisatie tegenwoordig applicaties uit die cruciaal zijn voor hun bedrijf. Als die applicaties niet werken, stopt het bedrijf. Wanneer ze slecht of traag presteren, daalt de productiviteit van de werkgever, waardoor de opbrengst direct verloren gaat. Tegenwoordig worden deze essentiële applicaties uitgevoerd in de cloud en zijn ze toegankelijk via internetverbindingen.

Met Managed SD-WAN zijn deze problemen opgelost. Tijdgevoelige applicaties zoals spraak en video kunnen worden gerouteerd via IPVPN, terwijl belangrijke SaaS-applicaties via het internet kunnen worden geleid om uw WAN efficiënter te gebruiken. Beveiligings- en prestatieproblemen van het onderliggende transport kunnen worden verholpen, in plaats van alleen het verkeer rond het probleem te leiden. Infradata Managed SD-WAN biedt een betere gebruikerservaring en gebruik van resources, hogere applicatieprestaties, verbeterde productiviteit en lagere bandbreedtekosten.

Infradata biedt toonaangevende netwerk-, cloud- en SD-WAN-engineers die je helpen bij het kiezen en ontwerpen van de beste SD-WAN-oplossing die is afgestemd op de infrastructuur van jouw organisatie, hetzij als een beheerde service of als een oplossing die je  zelf bedient.

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Infradata Managed SD-WAN

Bereik meer zakelijke wendbaarheid en maak digitalisering mogelijk met behulp van Infradata Managed SD-WAN. Verbeter de ervaring die je je medewerkers en klanten biedt door de prestaties van jouw applicaties te verbeteren, of ze nu on-site worden gehost, in een datacenter of in een cloud. Met meer toepassingen die naar de cloud gaan, helpt Infradata Managed SD-WAN de meest directe en veilige route voor hen te allen tijde te vergemakkelijken.

Eenvoudiger netwerkmanagement

Veerkrachtige netwerkoperaties voor filialen

Verbeterde flexibiliteit

Boost jouw cloud app performance

Grotere zichtbaarheid

Kostenreductie

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer