Security Automation & Incident Response

Doe meer in minder tijd, dankzij Security Automation.

In de afgelopen tien jaar hebben bedrijven, in een reactie op acute bedreigingen of risico's, hun architectuur voor cyberbeveiliging opgebouwd met een verscheidenheid aan leveranciers en technologieën. Met als gevolg dat er soms wel tientallen beveiligingsproducten actief zijn en allemaal hun eigen beveiligingsdomein hebben gecreëerd. Deze ingewikkelde en geïsoleerde beveiligingsdomeinen staan een gecoördineerde en bedrijfsbrede aanpak van de beveiliging in de weg, waardoor kwaadwillenden meer tijd hebben om hun aanvallen uit te voeren. 

In een dergelijke omgeving kan het beveiligingspersoneel niet anders dan aanvallen op handmatige en inefficiënte wijze afslaan. De oplossing voor dit probleem is een complete, coherente en geautomatiseerde aanpak voor het voorkomen en detecteren van geavanceerde aanvallen en het reageren daarop. 

De voornaamste uitdagingen voor bedrijven zijn:

  • Complexe beveiligingsomgevingen
  • Gescheiden beveiligingsdomein
  • Inefficiënte, handmatige processen
  • Onvermogen om het enorme aantal aanvallen en bedreigingen bij te houden

Onze expert hebben een aantal beveiligingsoplossingen geëvalueerd waarmee je een oplossingen voor het beheer van je beveiliging in de complete infrastructuur kunt bouwen. Daarmee laat je alle afzonderlijke domeinen als een geheel samenwerken. Infradata's oplossing voor de automatisering en orchestration van beveiliging bevat producten van meerdere leveranciers en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in oplossingen van derden.

Onze oplossing biedt de volgende functionaliteit:

  • Automatisering van workflows
  • Automatisering van responsacties
  • Delen van contextuele inzichten
  • Automatisering van regel- en beleidswijzigingen
  • Automatisering van compliance-audits

Met deze oplossing worden beslissingen op basis van beleidsregels automatisch voor het hele systeem genomen. De beveiligingsinzichten afkomstig van geavanceerde detectiesystemen en SIEM kunnen worden gebruikt voor het triggeren van een automatische reactie en het afdwingen van een breed scala aan op beleid gebaseerde controlemaatregelen, zoals het isoleren van apparaten en herstellen van eindpunten om bedreigingen weg te nemen.

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Voordelen van Security Automation

Cyberbedreigingen worden steeds geavanceerder en er is een enorm tekort aan geschoolde beveiligingsprofessionals. Organisaties zoeken dus naar manieren om de beveiliging niet alleen te verbeteren, maar ook te vereenvoudigen. Maar ondanks dat de budgetten voor personeel en beveiliging stijgen, kunnen ze het aantal bedreigingen simpelweg niet bijbenen. Dit leidt tot een zoektocht naar oplossingen die afdoende beveiliging bieden – op de juiste schaal en voor de juiste prijs.

Zorg voor minder verstoring van de activiteiten dankzij een geautomatiseerde en razendsnelle reactie op beveiligingsincidenten.

Verlaag de algehele kosten van incidenten.

Verbeter de efficiëntie van je beveiligingsteams.

Bespaar tijd en geld met het automatiseren van beveiligingsprocessen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer